בואו ניישר קו- תלמדו איך משתמשים במשקל מטבח בצורה מקצועית ונכונה, מה החשיבות של השימוש במשקל, ואיך זה עוזר לקבלת תוצאות טובות ומדוייקות יותר בקינוחים שלנו.
תקבלו הסבר מפורט הכולל הדגמה מצולמת להכנה מקצועית של ג’לטין, וכמובן איך משלבים אותו בצורה נכונה במתכונים שלנו
אשתף אתכם בכל הטיפים לקבלת בצק פריך מושלם כמו של השפים הגדולים, איך מכינים את הבצק ואיך עובדים איתו בקלות מפתיעה שמקצרת את הדרך!
עוגת גבינה אפויה כמו בקונדיטוריות
הדגמת כל השלבים והטיפים לעוגה אוורירית וטעימה, שמשלבת מרנג צרפתי אלסטי ומבריק
תלמדו הכנה נכונה ומקצועית של מוס גבינה על בסיס קרם אנגלז
תלמדו להכין את הקינוח בשתי צורות הגשה מדליקות ומרשימות- חצי עיגול עומד וריבוע שיקי
נלמד להכין קצפת מסקרפונה מושלמת לזילוף
נלמד להכין מרנג שווייצרי מושלם ממנו נכין צינורות מדליקים לקישוט הקינוח
המלכה של שבועות- עוגת גבינה פירורים שתגרוף את כל המחמאות
עוגת מוס מטורפת ומושקעת, שמשלבת קרם פטיסייר, גבינות וקצפת. שילוב שמעניק להעוגה את הטעמים המיוחדים שלה
נלמד להכין מוס יוגורט וקצפת בשילוב נענע
נלמד להכין פלחי לימון מסוכרים וקראנץ’ פיסטוק מטורף שמשדרגים כל קינוח
נלמד להכין טארטלט מהיר בשיטה מדליקה
נלמד להכין עוגת גבינה אפויה בצורת חצי עיגול וקונפי פטל מעולה
קינוח שכולו השראה מפריז
שילוב מושלם בין עוגת גבינה לבין שוקולד ג’אנדויה
כולל הדגמת צינורות שוקולד ג’אנדויה מדליקים לקישוט הקינוח
נלמד להכין מסת פיננסייר מושלמת, כולל לימוד הכנת חמאה חומה שמשדרגת את המאפה
נכין מוס גבינה אוורירי ונלמד איך לשלב מסת ג’לטין במסות קרות
ליווי צמוד ואישי שלי – אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ללא הגבלת זמן – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך.
✔ לכל מי שאוהב קינוחים שווים
✔ למעוניינים ללמוד טכניקות מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה
✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוחים מרהיבים ומקצועיים, כמו בפריז, ולא יודע מאיפה להתחיל
100% מקצועיות במטבח – הצופים ילמדו לשקול חומרי גלם בצורה מקצועית
כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה
מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ניתן לצפות מתי שרוצים – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך. הדרכה שניתן לחזור ולצפות שוב ושוב.
סדנת אונליין- זו סדנה שאני מצלמת בעצמי מראש, ואח”כ עורכת את הצילומים. הסדנה אינה מתקיימת בתאריך מסויים, אלא ניתנת לצפייה מיידית, ישר לאחר התשלום עבור הסדנה.
סדנה זו של קינוחי גבינה הינה סדנת אונליין של 7 קינוחים שונים. הסדנה כוללת את כל ההסברים הכי מפורטים, ממש כמו בסדנאות הפרונטליות שלי בסטודיו, על כל טכניקה, חומר גלם, זמני אפייה, ועוד המון המון טיפים מעולים.
סדנת זום- זו סדנה שמתקיימת בשידור חי, יחד עם משתתפים נוספים, בתאריך שנקבע מראש.
כן! בסדנה אני מלווה אתכם צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה, בצילום מקצועי ומפושט, כולל צילומי תקריב. כדי שתוכלו לראות הכל, צעד צעד, שלב שלב, ולא תפספסו דבר. מבטיחה שתצליחו להכין קינוח מושלם, בטעם ובנראות
ברור! בהרשמה לסדנה, תקבלו לא רק סרטונים אלא גם קובץ מתכונים להדפסה.
כן – בסרטונים אני מסבירה באופן מפורט על חומרי הגלם והשימוש בהם.
בוודאי! הסרטונים יהיו פתוחים עבורכם לצפייה ללא הגבלת זמן.
אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות, לכן אני מציעה לרוכשי הסדנה תמיכה מלאה שלי בוואטסאפ או במייל, שאינה מוגבלת בזמן.
היי, שמי ניצן, אני קונדיטורית, חיה ונושמת קינוחים, אוהבת לאכול עוגות וקצפת מאז שאני זוכרת את עצמי.
אני בוגרת בית הספר אסטלה לקונדיטוריה (משנת 2009) ובוגרת קורס שוקולטיירים, גם מטעם בית הספר אסטלה. מזה כשש שנים, אני מנחה סדנאות לקינוחים ואפייה, בסטודיו המדליק שלי בהרצליה, בו תרגישו שאתם בפריז!
אני אוהבת ללמד ולהדריך, לראות איך אנשים מתגברים על פחדים, מצליחים ומתרגשים מקינוח שהכינו לגמרי בעצמם. המחשבה שיש לי חלק בכך ממלאת אותי בסיפוק, ואני מתרגשת יחד אתכם!
אני מבטיחה להביא לכם בסדנאות שלי את החידושים והעדכונים האחרונים בעולם הקונדיטוריה, אליהם אני נחשפת. אני אוהבת לטוס לפריז, כדי לחוות ולעקוב מקרוב אחר הטרנדים והחידושים בתחום. אני מאמינה שתמיד יש עוד מה וממי ללמוד, ולכן השתתפתי בסדנאות אומן רבות בהדרכת השפים המובילים בעולם- סדריק גרולה, ז‘וליאן אלוורז, מרטין דיאז, ז‘אן ז‘ק מישל, ג‘והן מרטין, גיום מביו, פרנק הסנוט, ועוד. מכל אלה אני שואבת השראה כשאני יוצרת קינוחים.
בסדנאות שלי תחשפו לקינוחים מקוריים, חדשניים ואלגנטיים, בנראות ובטעם, שיהממו את המשפחה שלכם, או את הלקוחות שלכם! אני שמחה לחלוק ולשתף אתכם בידע שצברתי, ואני אוהבת להנגיש את תהליכי ההכנה, ולהראות איך כל אחד יכול ללמוד ולהכין כל דבר, גם אם יש מונחים מוזרים בצרפתית במתכון. רק צריך לבוא עם תשוקה ואהבה לאפייה (:
מזמינה אתכם להצטרף לקסם, ניצן