לבבות טראפלס

טראפלס-אחד הפינוקים הכי קלים ומהירים, ועם זאת אחד הטעימים. כל כך פשוט להכין אותם, והכי כיף להכין אותם בתבניות סיליקון, באיזו צורה שתירצו. אני מכורה לתבניות סיליקון לבבות שלי. נכין את הטראפלס ופשוט נזלף אותם לתבנית סיליקון, נקפיא, נחלץ ונצפה בקקאו. ללא המתנה שיתגבשו, ללא שעות של ערבוב לכדורים, ללא ידיים מלוכלכות מגנאש. פשוט, מהיר ויש לכם טראפלס מהממים וטעימים לפנק איתם ביום האהבה. אם מכינים אותם כדי לתת למי שאוהבים- אפשר לארוז את לבבות הטראפלס בשקיות צלופן או בקופסאות פח מעוצבות ויפות. במיוחד למי שכמוני, מתקשה לזרוק קופסאות כאלה, והן פשוט נאגרות אצלי… אז הנה מצאתי לכם שימוש מושלם איתן (:

הלוואי וביום הזה נזכה לפנק איתם את החטופים, שישובו כבר אלינו. זה מה שהכי הייתי רוצה.

לטראפלס:

אני אוהבת לשלב ליקרים בגנאש, אתם יכולים להחליף לאיזה שאתם אוהבים, וגם אפשר לוותר.

אני עושה שימוש בתבנית סיליקון בצורת לבבות, תוכלו להשתמש באיזו תבנית שיש לכם בבית, אפילו תבניות קרח. העיקר לזלף בתבנית סיליקון שתיתן צורה יפה. אם אין לכם תבנית סיליקון, אפשר לזלף לרינג מנויילן, או לניילן תבנית, להקפיא, לחלץ מהניילון, ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.

250 גרם שוקולד מריר

200 גרם שמנת מתוקה

10 גרם גלוקוזה (אפשר להחליף בסוכר אינוורטי או דבש, או לוותר)

40 גרם חמאה

60 גרם ליקר קלואה

קקאו לציפוי

הכנה:

בקלחת קטנה נשקול יחד גלוקוזה ושמנת, ונחמם עד לסף רתיחה.   

מוזגים את השמנת הרותחת על השוקולד, מחכים כחצי דקה שהשוקולד יספוג את החום של השמנת, ונערבב עם מטרפה לתערובת חלקה ומבריקה

כשהטמפרטורה יורדת קצת (35-40 מעלות) נוסיף חמאה וקלואה ונערבב.

נעביר את התערובת לשקית זילוף גדולה ללא צנטר.

מזלפים לתבנית סיליקון שאוהבים ומעבירים להקפאה.

לאחר שהטראפלס קפאו לחלוטין, נחלץ אותם ונגלגל באבקת קקאו (רצוי לעבוד עם כפפות ללא אבקה).

את הטראפלס המוכנים רצוי לשמור במקפיא ולהגיש ישר מהמקפיא. זה מפשיר ממש מהר. אפשר לשמור בהקפאה עד חודש.

מחכה לראות את הטראפלס שתכינו, ניצן

לסדנאות דיגיטליות שלי- כל הפרטים כאן

מזמינה אותך ללמוד להכין קינוחים מושקעים שיגנבו את ההצגה, ויקרבו אותך לפריז! 4 קינוחים מיוחדים, מקוריים וכל כך טעימים. הכל בסדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אותך צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם. כל הפרטים כאן

סדנת עוגות בחושות בגימור מודרני כל הפרטים כאן

סדנה דיגיטלית שתראה לך איך לקחת את העוגה הבחושה לרמה הבאה- גם הטעמים הכי אהובים, גם נראות חדשנית ואלגנטית, וכמובן טיפים שיעשו את ההבדל! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת שזמינה ללא הגבלת זמן! הפרטים המלאים כאן

תגובות ומחשבות

אולי יעניין אותך גם


מתכונים

עוגיות קינמון ופקאן

מתכון לעוגיות שוות ומיוחדות, שהכנתי לאירוח באחד ממפגשי קורס שעת התה אצלי בסטודיו. העוגיות היו כל כך מוצלחות, שמייד התבקשתי לשתף במתכון. העוגיות משלבות

לקריאה >>

מתכונים

עוגות לימי הולדת

עוגות מעוצבות לימי הולדת- העוגה שהבנות שלי הכי אוהבות שאני מכינה, כי הן העוגות הכי זכורות להן מהילדות (היום הן כבר עמוק בגיל ההתבגרות). העוגות שליוו אותי

לקריאה >>

מתכונים

טארטלט שוקולד חלב

בפוסט הזה אני רוצה לחלוק אתכם קינוח אישי ומיוחד שמשלב שני מרכיבים מנצחים: בצק ברטון פריך וגנאש שוקולד חלב חלק וקרמי. הקינוח הזה לא רק נראה מרשים, אלא גם

לקריאה >>
@כל הזכויות שמורות ניצן קינוחים | | תקנון האתר        עיצוב אתר לִהְיוֹת עַצְמָאִית