מילפיי תפוחים פטנט
מכירים את קינוח המילפיי? אז קבלו את הגירסה הזריזה.
קינוח קליל ומרשים לראש השנה- שכבות של בצק טוויל בטעמי קינמון, תפוחים מקורמלים וקצפת מסקרפונה.
קינוח קל להכנה, עם טעמים קלאסיים לחג.
לעוד מתכונים יצירתיים לראש השנה בקורס דיגיטלי, ליחצו כאן

תכינו ואל תשכחו לתייג אותי
וכמובן לשתף אותי בתמונות
חג שמח ורגוע ![]()
ניצן
טוויל קינמון:

הצעה בול בשבילך- רוצה את המתכונים הכי שווים ישירות לוואטסאפ? לחיצה כאן תיקח אותך לקהילה המתוקה שלי
המתכון מתאים לשלוש תבניות של תנור בייתי:
100 גרם חמאה מומסת
100 גרם אבקת סוכר
9 גרם (3 כפיות) קינמון טחון
100 גרם חלבונים
100 גרם קמח
הכנה:
לחמם תנור ל- 170 מעלות, מצב טורבו
לערבב בקערה חמאה מומסת, סוכר וקינמון למסה חלקה
להוסיף חלבונים וקמח. לערבב למסה חלקה. לקרר במקרר כשעה.
למרוח על נייר אפייה/סיליקון שכבה דקה, ולאפות עד שמזהיב.
כשהטוויל מתקרר ניתן לשבור לריבועים.
לשמור בקופסה אטומה בטמפ’ החדר
תפוחים מקורמלים:
2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
40 גרם דבש
40 גרם חמאה
1 כפית אבקת קינמון
הכנה:
במחבת או בסיר רחב להמיס חמאה ודבש.
להוסיף תפוחים וקינמון, לבשל על אש בינונית עד לריכוך,
תוך כדי ערבוב
להעביר למסננת מעל קערה להוצאת נוזלים עודפים.
קצפת מסקרפונה:
250 גרם שמנת מתוקה 38%
250 גרם גבינת מסקרפונה
30 גרם אבקת סוכר
כפית מחית/תמצית וניל
הכנה:
להקציף את כל חומרי הגלם לקצפת יציבה. להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן קוטר 10/12.
הרכבת הקינוח:

רצוי להרכיב כמה שיותר סמוך להגשה
להניח מלבן טוויל על צלחת הגשה, לזלף מעליו קצפת מסקרפונה, לפזר תפוחים מקורמלים. ושוב להניח טוויל קינמון, לזלף קצפת מסקרפונה ולפזר תפוחים מקורמלים. לקשט עם טוויל
ניתן להרכיב בצורה יותר חופשית- למרוח שכבת קצפת מסקרפונה על צלחות אישיות או בכוסות קינוח, מעל הקצפת לפזר תפוחים מקורמלים ולקשט עם טוויל קינמון
אהבת את המתכון?
מוזמנת לשתף אותי בתוצאה!
עוקבת אחריי באינסטגרם? תייגי אותי בסטורי nitzandesserts@ או כתבי לי איך יצא – אני תמיד שמחה לראות אתכן אופות 🧡
חדשה כאן? ברוכה הבאה!
מוזמנת להציץ בעוד מתכונים שאני אוהבת במיוחד, כאן בבלוג.
רוצה ללמוד להכין קינוחים ברמה גבוהה ומדויקת – כמו בפריז, אבל מהמטבח שלך?
הסדנאות שלי, בסטודיו או בדיגיטל, ילמדו אותך את כל הסודות: שלבים ברורים, טיפים מקצועיים והסברים בגובה העיניים.
להצטרפות לסדנה הקרובה או לצפייה בכל הסדנאות – לחצי כאן >>
ולמי שאוהבת מתכונים בלי רעש – יש לי בדיוק את זה.
קבוצת אפייה שקטה בוואטסאפ:
- מתכון חדש בכל שבוע
- שאלות – רק פעם בשבוע
ההרשמה לנבחרת הבאה של קורס ההכשרה “שעת התה בפריז” נפתחה, כל הפרטים כאן

הכשרה בת 6 מפגשים פרונטליים בסטודיו בהרצליה, בליווי אישי שלי!
קורס אינטימי עם 6 משתתפים בלבד, בו תלמדו להכין קינוחים, מאפים ומלוחים אלגנטיים, טעימים ומושקעים בקונספט המרגש של ארוחת שעת התה בפריז.
בנוסף לליווי ולהכשרה בסטודיו, מתווסף קורס דיגיטלי נלווה, עם תוכן שונה ומשלים לתוכן שיועבר במפגשים הפרונטליים
אולי יעניין אותך גם

מתכונים
CookiBun נוטף שוקולד – כשבריוש פוגש עוגייה
אם אתם פה, כנראה שגם לכם יש חולשה לשוקולד נמס, לעוגיות שוקולד צ’יפס צ’ואיות ובעיקר לשילובים מפתיעים. למאפה שתגלו כאן קראתי CookiBun כי הוא בדיוק זה: מיזוג
לקריאה >>
מתכונים
עוגת נאנטה-פשטות מושלמת וטעם רום משגע
יש קינוחים שמספרים סיפור. הם לא רק טעימים, הם נושאים איתם רגעים, ריחות ומפגש עם השראה גדולה. את עוגת Gâteau Nantais הזו הכנתי בהשראת אחד הקונדיטורים שאני הכי
לקריאה >>
מתכונים
פטיפור קדאיף פיסטוק בהשראת פריז
יש קסם בפריז שאי אפשר לעמוד בפניו – במיוחד כשזה מגיע לעולם הקינוחים. ואם יש קינוח שהייתי חייבת לנסות להכין – זה זה.בכל פעם שחלפתי ליד החלון של בוטיק
לקריאה >>



תגובות ומחשבות