מזמינה אותך להצטרף לקורס קונדיטוריה שיצרתי בקונספט חדשני
“ניצן אהובה. קורס מושלם . לימדת אותי להגיע לטעמים חדשים, מושקעים, מיוחדים, כאלו שמשאירים את כולם בהלם. הענקת לנו המון ידע, מרקמים, דיוק, לא חסכת בהסברים והכל תמיד בחיוך ובאהבה“ אורית
רוצה לרגש עם הקינוחים שלך?
רוצה להכין קינוחים שיבלטו מעל כל השאר, שיהיו ייחודיים ויצירתיים, ולא כמו של כולם?
להכין קינוחים שיהממו את כל מי שיטעם?
אני מזמינה אותך לקורס ייחודי ללימוד קונדיטוריה בקונספט שעת התה- קורס המשלב תוצרים מלוחים, עוגות בחושות ועוגיות בגימור מודרני וקינוחים אישיים יצירתיים ומרשימים בליווי הפתעות מטריפות להשלמת הטקס המרהיב. הקורס משלב מפגשים פרונטליים בסטודיו שלי בהרצליה ביחד עם בונוסים שווים בפורמט של קורסים דיגיטליים. הקורס הדיגיטלי מלווה את הקורס הפרונטלי, ומורכב מעשרות שיעורים ומתכונים שונים מאלו הנלמדים במפגשים בסטודיו
קורס מעשי ומקצועי להכנת קינוחים מוקפדים, איכותיים ואלגנטיים, בטעם ובמראה, שייקח אותך לשלב הבא בידע וביכולות שלך
קורס הפרונטלי מעשי ומתקיים בסטודיו שלי בהרצליה
קבוצה קטנה של 6 משתתפים בלבד להבטחת יחס הכי אישי שיש
מותאם להכנת הקינוחים והמאפים במטבח הביתי שלך
7 מפגשים, כל מפגש באורך של כ- 3-4 שעות
כולל חוברת מתכונים מפורטת ואת תוצרי הקורס
נלמד סה”כ כ- 50 מתכונים שונים במפגשים הפרונטליים ועוד כ- 50 מתכונים שונים בסדנאות הבונוסים שאני מעניקה מתנה!
מתכונים שניתן להשתמש בהם למגוון מטורף של קינוחים אחרים, שייתנו ביטוי ליצירותיות שלך!
וזה לא הכל!
אני מעניקה למשתתפים בונוסים מטורפים
סדנאות דיגיטליות שילוו את הקורס המעשי, שייפתחו לצפייה כשבועיים לפני פתיחת הקורס. הסדנאות זמינות לצפייה מיידית, מכל מקום, ללא הגבלת זמן
והבונוס הכי חשוב– תמיכה שלי לאחר הסדנה ללא הגבלת זמן
מה נכלל בעלות הקורס:
7 מפגשים פרונטליים בסטודיו
חוברת מתכונים מושקעת וצבעונית לכל משתתף
תמיכה שלי ללא הגבלת זמן
הפתעות ופינוקים נוספים
בונוס 1: קורס אונליין לפחזניות קרמבל עם מגוון מילויים שהם בסיס הקונדיטוריה
קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז, קראנץ’ פרלינה והפתעת פרלינה רך נ
בונוס 2: קורס אונליין לפטיפורים ייחודיים
ארטיק פרלינה לוז, בנופי אישי, פטיפור מוס גבינה פטל, טארטלט לימון בהגשה מודרנית נ
בונוס 3: קורס אונליין לעוגיות ועוגות בחושות בגימור מודרני
עוגת שכבות וניל פסיפלורה, בחושה פרלינה קרמל, פיננסייר וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגיות ברטון ג’אנדויה
בונוס 4: קורס אונליין למלוחים
טארט תרד בטכניקת הכנה ייחודית שלמדתי בפריז, פחזניות מלוחות בשתי מליות שונות, חטיף בצק בזיליקום וקרם גבינות ועשבי תיבול
בונוס 5: 50% הנחה על כל הסדנאות הדיגיטליות שלי בנושאי חגים- קינוחי ראש השנה, פסח, קינוחי גבינה לשבועות
(קוד קופון להנחה לרכישת הסדנאות יינתן בסיום המפגש הפרונטלי הראשון של הקורס)
כל הטוב הזה בעלות של:
2900 ₪ בלבד
ניתן לשלם עד 4 תשלומים
מחזור הבא של הקורס יתקיים בתאריכים:
ימי חמישי, שעות 16-20, בתאריכים:
12.6, 19.6, 26.6, 3.7, 10.7, 17.7, 31.7
ניתן ליצור קשר טלפוני/וואטס אפ לשאלות נוספות על הקורס
לתשלום ב- 4 תשלומים, צרו איתי קשר בוואטס אפ 052-2307798
לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל
ל- nitzan@nitzan-desserts.co.il
או בטלפון 052-2307798
ארוחת שעת התה מתקיימת באולמות מפוארים במלונות יוקרה. זהו אירוע חברתי מפונפן המתקיים בשעות אחר הצהריים, שהתחיל אי שם במאה ה- 19 על מנת לפתור את הצורך בנשנוש בשעות אחר הצהריים. הטקס כולל שתיית תה, לצידו מוגשים סנדוויצ’ים קלילים, סקונס ומבחר מאפים וקינוחים, המוגשים במתקני הגשה מעוצבים. רגעים של פינוק ואלגנטיות.
תודות למלכה ויקטוריה, התה של אחר הצהריים הפך לטקס הפורמלי ממנו אנו נהנים היום. טקס מפואר שמתקיים בחדרי אוכל מהמפורסמים במדינה, לכבוד אלו בעלי מעמד חברתי גבוה. לנימוס היה חלק גדול בטקס, החל מקוד הלבוש ועד לאופן בו נמזג התה. וזו בדיוק החוויה אותה נחווה בשעת התה המתקיימת במלונות היום.
הטקס מתחיל עם הגשת משקאות חמים. ניתן לבחור את התה הרצוי מתוך תפריט תה עשיר במיוחד. כמובן ניתן לבחור משקה שוקולד חם או קפה וגם לבחור שמפניה שתלווה את הארוחה.
לאחר המשקאות, יוגשו המעדנים המלוחים והמתוקים על מתקני הגשה מרהיבים. אלה מנות בגודל ביס או שניים, שהן יצירות אומנות והוכנו על ידי שף פטיסייר מהמובילים שיש.
מתחילים עם החטיפים המלוחים, בהם נמצא מיני כריכונים במגוון מילויים איכותיים, לעיתים גם לחמניות סקונס בליווי חמאה וריבה. בנוסף נקבל עוגיות מושקעות במיוחד, מאפים, עוגות איכותיות או מדלנים.
לבסוף הדובדבן שבקצפת- הקינוחים! קינוחים שהשפים שמים עליהם דגש מיוחד גם מבחינת הטעם וגם מבחינת המראה- קינוח איכותי ברמה הכי גבוהה שמורכב מכמה שכבות ומרקמים, יש חשיבות לכל מרכיב ומרכיב בקינוח כדי שנקבל חוויה מושלמת ומרגשת. לעיתים נקבל קינוח עם פרשנות ייחודית של השף לקלאסיקות קיימות כמו למשל פריז ברסט או סיינט הונורה, ולצידו נקבל קינוח חדשני פרי מוחו היצירתי. כמובן שגם שמים דגש על המראה החיצוני של הקינוח, ויוצרים קינוח בגימור אלגנטי ומוקפד שמוגש בצורה ייחודית. הקינוח הסופי שנטעם הוא בהחלט ברמה שאנחנו לא מכירים.
זו חוויה מהנה וזוהרת המוגשת בסביבה יפייפייה, בחדר שכולו פאר וקסם. החל מהאולם בו מוגשת שעת התה, ממקומות הישיבה, סידור השולחן ועד לכלים היוקרתיים והשיקיים בהם נאכל את כל היצירות הטעימות האלה.
אם אנחנו בפריז או בלונדון, למשך כשעתיים נזכה לשבת בחלל מפונפנן ומעוצב, נקבל שירות ברמה של מלון 5 כוכבים על כל המשתמע מכך, ונטעם מאכלים יצירתיים וייחודיים ברמה הכי גבוהה שיש!
נלמד קונדיטוריה בהתאם לקונספט המרגש של שעת התה (:
נכין ארוחת שעת תה יצירתית, טעימה ואלגנטית בעצמנו, בקורס חדשני בן 7 מפגשים.
נלמד מנות מתוקות ומלוחות חדשות ומקוריות, שמשלבות טעמים מעניינים וטכניקות עבודה מתקדמות ומקצועיות, שייקחו אותך לרמה הבאה ביכולות שלך
במפגש האחרון והמסכם, שיכלול הפתעות מדליקות להשלמת החוויה והפיכת הסטודיו לחלל מעוצב וקסום, נחווה בעצמנו את ארוחת שעת התה, עם תוצרים שהכנו לאורך הקורס וגם עם תוצרים שתכינו בבית, לאחר כל הלמידה וההתנסות בקורס!
100% מקצועיות במטבח- הקורס כולל הדרכות בסיסיות וחשובות, שישפרו את אופן העבודה במטבח בכל תוצר, הרבה מעבר לקורס זה:
נלמד להכין קינוחים טעימים ברמה חדשה, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים, ללא שימוש בתחליפים או בחומרים שעושים טעמי לוואי בקינוח
נלמד להכין קינוחים מורכבים בדרך פשוטה ומונגשת, עם הסברים ברורים בכל שלב ושלב של תהליך ההכנה, מה דורש או מאפשר הקפאה, ואיך להגיש את הקינוח באופן מושלם
הקורס כולל גם סדנאות דיגיטליות למאפים מלוחים, עוגות וקינוחים, מתכונים שונים ממה שנלמד במפגשים הפרונטליים. הסדנאות הדיגיטליות נשארות לצפייה חוזרת ללא הגבלת זמן!
הקורס מורכב מ- 7 מפגשים פרונטליים בסטודיו שלי בהרצליה, בני 3 שעות כל מפגש.
הקורס כולל לימוד קינוחים, עוגות ומלוחים. להורדת סיליבוס הקורס המלא, ניתן ללחוץ כאן
במפגשים בסטודיו נכין כל מאפה וכל קינוח מתחילתו ועד סופו, ללא שימוש בתוצרים שהוכנו מראש.
בחלק מהמפגשים יהיו תוצרים סופיים לקחת הביתה, ובחלק מהמפגשים לא נסיים תוצר עד סופו, אלא נסיים רק במפגש הבא.
רישום לקורס שעת התה כולל קבלת מערכי שיעור דיגיטליים נרחבים, שמטרתם ללוות, להוסיף ולחזק את הידע הנלמד בקורס הפרונטלי.
השיעורים הדיגיטליים שונים מהתכנים שיילמדו במפגשים בסטודיו, וכוללים הדרכות של התוצרים הבאים:
* פטיפורים: טארט לימון מודרני, בנופי אישי, ארטיק פרלינה, פטיפור מוס גבינה פטל
* קינוח פחזניות: בצק רבוך, בצק קרקלין, קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז
* עוגות בחושות ועוגיות: עוגת פיננסייר וניל, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגת פרלינה לוז, עוגת שכבות פסיפלורה וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, חטיף ברטון שוקולד
* מלוחים: טארט תרד (בצק לטארט בטכניקה ייחודית), חטיפי בזיליקום גבינה, פחזניות מלוחות (כולל בצק קרקלין-פיתוח ייחודי שלי) במילוי קרם גבינה ואגסים מקורמלים
כל תוצר מורכב מכמה שכבות, מרקמים וטעמים, וכולל צילומי תקריב והסברים ברורים ומדוייקים בנוגע לחומרי הגלם, הטכניקות ותהליכי העבודה.
השיעורים זמינים לצפייה חוזרת ללא הגבלת זמן, וייפתחו לצפייה כשבועיים לפני פתיחת הקורס, בהתאם להתקדמותו.
חלק המתוקים כולל לימוד מגוון פטיפורים וקינוחים אישיים.
כל קינוח כולל כמה שכבות ומרקמים במגוון טעמים. שימת דגש מיוחד על לימוד טכניקות, טעמים ומרקמים מיוחדים ויצירתיים, שלא לימדתי עד היום.
וכמובן דגש על איכות הקינוח וגם על המראה הסופי, כדי שנקבל קינוח מרהיב, טעים ומרגש.
במפגש זה נלמד להכין חטיפים מלוחים מיוחדים, כולם בסגנון פינגר פוד.
בחלק זה נלמד להכין עוגות בחושות ועוגיות בגימורים מודרניים ובטעמים מיוחדים, כולם בהשראת המגמות העכשוויות בפריז
מפגש מרגש שיסכם את כל תהליך העבודה שלנו לאורך הקורס!
נכין יחד כמה הפתעות אחרונות, ואז נהפוך את הסטודיו לחלל מעוצב, בו נחגוג את סיום הקורס עם ארוחת שעת תה משלנו, בה נגיש תוצרים שלמדנו לאורך הקורס והכנו בעצמנו גם בבית.
נסיים את הקורס באווירה קסומה, כאילו אנחנו במלון 5 כוכבים, נתענג על כל התוצרים המעולים, נדבר ונשאל שאלות, נדמיין שאנחנו בפריז, ונקבל תעודת סיום קורס.
קרמים בסיסיים: קרם וניל, אנגלז, פטיסייר, דיפלומט, קרמו שוקולד, פנקוטה, קצפת
הסבר מקצועי על גנאש והכנה נכונה שלו, כולל גנאש מוקצף
מרנג שוויצרי
טמפרור שוקולד בקלות, להכנה של קישוטים ייחודים וקלים שמשדרגים את הקינוח
חמאה אגוזית למגוון שימושים
הכנת מגוון בסיסים כגון: ביסקוויט, דקואז, בצק פריך, שטרויזל
פרלינה- איך מכינים פרלינה, מה ההבדל בינו לבין נוגט או מחית?
קרמל בכמה מרקמים למגוון שימושים
קונפי, קראנצ’ים, ממרחים
הכנה מקצועית של ג’לטין
עוגות ועוגיות מלוחות בליווי קרמים מיוחדים
הכנה נכונה של עוגות בחושות במגוון צורות וגימורים מודרניים וקלאסיים
הסדנה מתאימה לכל הרמות- גם לאלו ללא הרבה ניסיון באפייה, כיוון שיש הסברים מפורטים בנוגע לכל התהליך, לכל חומר גלם, לכל מונח, ומכינים הכל בעצמנו בסדנה. וכמובן מתאימה לאלו שמחפשים לשדרג את הידע הקיים, לעלות לרמה הבאה, ולאתגר את עצמם בקינוחי רושם מהממים
למי שמעריכים איכות וטעם של קינוח שווה
לכל המתרגשים מביס שנלקח, עוצמים עיניים, ומחייכים
למי שרוצה לחדש וללמוד להכין קינוחים יוצאי דופן בטעמם ובטכניקות שלהם
לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוחים מרהיבים, כמו בפריז, ולא יודעים מאיפה להתחיל
למי שרוצה להעמיק וללמוד על חומרי גלם מיוחדים וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה
כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה, וקופסה עם תוצרי הסדנה בסיומה
מענה לכל שאלה לאחר הסדנה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שנרשם לסדנה, בוואטסאפ או במייל.
סדנה אינטימית– הסדנה הכי אינטימית בשוק, ל- 6 משתתפים בלבד, להבטחת יחס חניכה אישי
קיום הסדנה מותנה ברישום של מינימום 4 משתתפים. במקרה שאין 4 נרשמים, יוחזר התשלום במלואו לאלו שנרשמו
הסדנה מתקיימת בסטודיו שלי בהרצליה, עם 6 משתתפים בלבד. הסדנה הכי אינטימית שיש היום בשוק!
הסדנה מתקיימת בפורמט מעשי, ומשלבת בין עבודה אישית לבין עבודה קבוצתית. מה זה אומר בפועל?
במהלך הסדנה, יש שלבים שבהם כל המשתתפים מכינים בעצמם – מרידוד, ערבוב, יצירת הבצק והכנת חלקים מרכזיים מהמתכונים. לצד זאת, יש שלבים מסוימים שבהם העבודה מתבצעת יחד, מתוך שיקולי זמן ומתוך הבנה שיש שלבים שחשוב שכל משתתף יתנסה בהם בעצמו, ואחרים שבהם צפייה והשתתפות פעילה יספיקו כדי לרכוש את הידע הנדרש.
אני שמה דגש מיוחד על שלבי ההרכבה, הזילוף, הקישוטים והגימורים – אלה החלקים שהופכים קינוח למרשים, מקצועי ומדויק. כאן כולם לוקחים חלק פעיל, כדי שתוכלו להתאמן ולצאת מהסדנה עם כלים וידע שישמשו אתכם שוב ושוב.
הקינוחים הנלמדים בסדנה הם חלביים.
בסיום כל מפגש, כל המשתתפים מתחלקים בתוצרי הסדנה וחוזרים הביתה עם קופסת קינוחים מפנקת.
את לימודיי המקצועיים התחלתי בשנת 2009 בבית הספר לקונדיטוריה “אסטלה”, שם גם סיימתי קורס שוקולטיירים.
את המשך הידע המקצועי שלי המשכתי להעמיק מהספרות המקצועית, מביקורים רבים בפריז כדי לעקוב מקרוב אחר החידושים וההתפתחויות בתחום, וכמובן מהשתלמויות מקצועיות מתקדמות עם גדולי השף קונדיטורים בארץ ובעולם:
Philippe Conticini
Cedric Grolet
Julien Alvarez
Frank Haasnoot
Martin Diez
Arnaud Larher
Richard Hawoke
Melissa Coppel
Joan Martin
Carl Marletti
Olivier Laine – Ecole Ritz Escoffier Paris
Gianluca Fusto
Karim Bourgi
Escola de Pastisseria de Barcelona-Bean to Bar
Lenotre Paris
Guillaume Mabilleau
Ecole Ducasse
אורן גירון
אלון גולדמן
סער מור
אבי מלמדסון
גולי פינחסוב
אורן חיו
אלכס ברמן
תכני הקורס מתאימים לכל הרמות. גם לחובבי אפייה ללא הרבה ניסיון בתחום, וגם למקצוענים שרוצים להעמיק ולשפר בידע וביכולות, ברעיונות ובהשראה, וללמוד קינוחים יצירתיים, מרשימים ומקוריים, בטכניקות עבודה מודרניות.
בשיעורים אני מלווה צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה.
ההשתתפות בסדנאות שלי החל מגילאי 14 ומעלה.
ברור! כל משתתפות ומשתתפי הסדנה מקבלים חוברת מתכונים מודפסת, עם המתכון המדוייק ופירוט אופן ההכנה
אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות ותמיכה שלי גם לאחר הסדנה, לכן אני זמינה לשאלות בוואטסאפ או במייל, ללא הגבלת זמן, ואני תמיד עונה באופן אישי.
רישום ושריון מקום לסדנה מותנה בתשלום מלא מראש עבור הסדנה דרך הלינק המצורף. ניתן לחלק את התשלום ל- 2 תשלומים.
אפשר לשלם גם באמצעות אפליקציית פייבוקס או ביט, בתיאום טלפוני/וואטסאפ.
אפשרויות ביטול:
ניתן לבטל הרשמה לסדנה עד 7 ימים לפני תאריך קיום הסדנה, בהודעה למייל או לוואסצאפ 0522307798, כנגד זיכוי מלא.
במקרה ביטול השתתפות של פחות מ- 7 ימים לפני מועד הסדנה, או אי הגעה, לא יינתן החזר כספי.
ל”ניצן קינוחים וסדנאות” זכות מלאה לבטל סדנה ו/או לדחות למועד אחר, וזאת מסיבות שונות כגון אילוצים בלתי צפויים או הרשמה מועטה לסדנה (מינימום הרשמה של 4 משתתפים לסדנה)
סדנאות הקינוחים שלי מתקיימות בסטודיו שלי, שהוא חלק מבייתי הפרטי.
הסטודיו ללא כשרות, כולל הכלים בהם אני עושה שימוש בסדנה. מרבית חומרי הגלם נקנים בארץ בחנויות המתמחות ובסופרים. יש מבחר מצומצם של חומרי גלם שאני רוכשת בחו”ל מפעם לפעם, בהם אני עושה שימוש בסדנאות.
הסדנאות מתקיימות בסטודיו בבייתי בהרצליה, בשכונת הרצליה הירוקה המערבית, כתובת מדוייקת נמסרת לנרשמים לאחר הרישום.
ישנה חנייה פנויה לאורך הרחוב, כולל חניון עפר, וחניה ברחוב המקביל.
יש להגיע לסדנה בנעליים סגורות ועם שיער אסוף.
מומלץ להגיע עם עליונית דקה, בעיקר בקיץ כשפועל המזגן.
ממליצה להגיע כ- 15 דקות לפני זמן תחילת הסדנה, לקפה, נשנושים והתארגנות, כדי שנתחיל את הסדנה בדיוק בזמן הנקוב.
היי, אני ניצן, ומה שגורם לי להתרגש באמת – זה לא רק קינוח מרהיב ומופלא בטעמו, אלא ההצלחות שלכם במטבח שמראות לי שהכל אפשרי!
כיף עצום לראות אתכם כאן, בין אם אתם עוקבים ותיקים שמלווים אותי כבר שנים ובין אם אתם עוקבים חדשים שמצטרפים ממש עכשיו. תודה שאתם כאן – אתם הדלק שלי להמשיך ליצור, לחלום ולהעביר הלאה את התשוקה שלי לעולם שעדיין מרגש אותי, בסדנאות הקינוחים אצלי בסטודיו.
אז קצת עליי:
אני קונדיטורית כבר 15 שנים, חיה ונושמת את עולם הקינוחים מילדות. ב-2009, החלטתי ללכת בעקבות הלב שלי, והתחלתי את המסע הקולינרי בבית הספר לקונדיטוריה “אסטלה”. מאז, הקינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים.
הלימודים היו רק תחילת המסע. המשכתי להעמיק את הידע שלי מהספרות המקצועית ומהשתלמויות מתקדמות עם גדולי השפים בעולם- Philippe Conticini, Cedric Grolet, Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin .
אני מרבה לבקר בפריז כדי לעקוב מקרוב אחרי הטרנדים בתחום. אני שואבת השראה מהמראות ומהטעמים של הקינוחים בבוטיקים המובילים, שמגיעים ישר אל הסטודיו שלי בהרצליה – ושם אני חולקת אותם איתכם.
אני מלמדת להכין קינוחים מושחתים ואלגנטיים, שמשלבים שכבות של מרקמים וטעמים, כולם השראה מפריז. אלה קינוחים שיצרתי ופיתחתי, קינוחים מקוריים ומלאי השראה, שיביאו אתכם לרמה הבאה בידע וביכולות שלכם ויגרפו מחמאות.
למה אני מלמדת?
כשהתחלתי, לא חשבתי שאמצא את עצמי מלמדת. אבל כשראיתי את התלמידים שלי מתגברים על הפחדים שלהם, מתנסים וחווים הצלחה, מתרגשים מקינוח שהכינו לגמרי בעצמם בעקבות השתתפותם בסדנה שלי, ויוצרים קינוח שקיבל מחמאות מהלקוחות או מהמשפחה שלהם, הבנתי שמצאתי דרך לעזור לאחרים לקבל ביטחון בהכנה ולהאמין בעצמם. אין משהו ממלא ומספק מזה.
אני אוהבת להפוך את המורכב והמפחיד לפשוט, נגיש, מהנה ומרגש. בסדנאות שלי אני משתפת את כל הידע, הטכניקות והטיפים שלי שיעזרו בכל מתכון שתכינו. מסבירה על תהליכי עבודה וטכניקות-קיימות ומתקדמות, מונחים מקצועיים במילים פשוטות וחומרי הגלם במתכון. בלי להסתיר דבר, כי ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי.
ומה תמצאו כאן?
בין אם אתם מתחילים שמחפשים בסיס יציב ובין אם אתם כבר מנוסים ורוצים לשדרג את היכולות שלכם – אני כאן בשבילכם. אני מאמינה שעם הדרכה נכונה, אהבה ותשוקה לקינוחים, כל אחד יכול ליצור יצירות מתוקות, מרגשות ובלתי נשכחות.
אז מה עכשיו?
עקבו אחריי ברשתות החברתיות או בקבוצת הוואטצאפ השקטה שלי כדי לקבל מתכונים, טיפים ומידע על סדנאות הקינוחים שלי (דיגיטליות ופיזיות), ולגלות איך הקסם קורה.
שם מחכה לכם עולם שלם של טעם, יצירה ואנרגיות מתוקות במיוחד.
מזמינה אתכם להצטרף אליי למסע ולהתחיל ליצור קסמים.
אני כאן אתכם כל הדרך עד לקינוח המושלם, ניצן
לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל
ל- nitzan@nitzan-desserts.co.il
או בטלפון 052-2307798