עוגיות שוקולד לוז
הפעם אני משתפת במתכון לעוגיות שוקולד לוז שהכנתי לאחרונה למשתתפי הסדנאות אצלי בסטודיו. מכיוון שהיו תגובות ממש נלהבות מהן, הבנתי שאני חייבת להעלות את המתכון גם לבלוג שלי.
כיוון שלא הספקתי לצלם את העוגיות, הפעם התמונות הן של ורד אוחיון, תלמידה מוכשרת שלי, שהכינה את העוגיות האלה כמה פעמים, לאחר שטעמה אותן אצלי באחת הסדנאות. תודה אהובה!
לעוגיות:
100 גרם חמאה קרה
55 גרם סוכר חום בהיר (דמררה)
40 גרם סוכר לבן
40 גרם ביצה טרופה (לטרוף ביצה ולשקול ממנה 40 גרם)
95 גרם קמח לבן
25 גרם קקאו
8 גרם קורנפלור
4 גרם סודה לשתייה
2 גרם אבקת אפייה
4 גרם מלח
150 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
70 גרם אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס
הכנה:
- במעבד מזון לטחון חמאה, סוכרים וביצה
- להוסיף אבקות, לטחון למסה אחידה
- להעביר לקערה חדשה ולקפל למסה שוקולד ואגוזים
- לכסות את המסה עם ניילון נצמד, ולקרר כשעה במקרר
- לשקול כדורים של כ- 40 גרם, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים נוחים.
- לאפות בתנור שמחומם ל- 170 מעלות, כ- 12 דקות
ניתן לשמור עיגולי מסה, בקופסה סגורה במקפיא, לפני האפייה. כשמתחשק לנו עוגייה, פשוט לאפות ישירות מהמקפיא, בתנור שחומם מראש
תהנו, ואשמח לתיוגים על העוגיות שתכינו, זה הכי משמח אותי לראות.
ניצן
לסדנאות דיגיטליות שלי- כל הפרטים כאן
מזמינה אותך ללמוד את כל הסודות לפחזנית המושלמת, הכי קרוב לפריז! גם הסודות לאפייה, וגם קרמים מושלמים למילוי. הכל בסדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אותך צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם. כל הפרטים כאן
סדנת מלוחים דיגיטלית כל הפרטים כאן
מלוחים לשבועות, מקוריים, טעימים, עם הסברים מפורטים וברורים להכנה!! ויהיה לך שולחן מושלם לאירוח! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת, 3 מלוחים שווים וטעימים עם 2 קינוחי בונוס מתנה! הפרטים המלאים כאן
אולי יעניין אותך גם
מתכונים
חטיף שוקולד קפה קראנצ’י
קינוח משגע שפיתחתי עבור סדנת שעת תה מיוחדת, לחגיגות יום הולדת למכרה מיוחדת שלי, שהגיעה אליי עם כמה חברות לבוקר בלתי נשכח. לפני שבוע נזכרתי שוב בקינוח,
לקריאה >>מתכונים
קרם יוגורט קראנצ’י
קינוח קליל שהכנתי למפגש משפחתי שהיה אצלי בסוכות. הכנתי אותו כי חשבתי שהכנתי בטעות קינוח אחד פחות ממה שרציתי. כיוון שההבנה הזו נחתה עליי בערב לפני הארוחה,
לקריאה >>מתכונים
עוגיות שוקולד הכי מושחתות
אלה באמת העוגיות הכי טעימות שהכנתי לאחרונה. מפוצצות בשוקולד, חובה עם נגיעות של מלח, צ’אנקיות, מושחתות, שפשוט חובה להכין. הכנתי אותן לאירוע משפחתי, והן
לקריאה >>
תגובות ומחשבות