עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה

כמה שאנחנו אוהבים עוגיות שוקולד צ’יפס!

את המתכון הזה פיתחתי בהשראת העוגיות של בן שאכלתי בלונדון- עוגיות קרנאצ’יות, עם רכות כזו באמצע, לא יבשות כמו שיוצאות במתכונים הרגילים, ונשארות ככה גם לאחר 3 ימים!

לקחתי את העוגיות האלה כמה צעדים קדימה- והן פשוט מלאות בהפתעות:

השוס הגדול- שוקולד ג’אנדויה חלב במקום שוקולד רגיל, שנשאר רך גם כמה ימים אחרי האפייה.

וגם זילוף פרלינה לוז לעוגיות באמצע האפייה (בהשראת השף המבריק סדריק גרולה).

הכי כיף, שהן קלות להכנה, מכינים הכל בקערה אחת, ומקבלים עוגיות מושחתות וטעימות בטירוף!!

מוזמנים לשתף, ואל תשכחו לתייג אותי בתוצרים!

אז קבלו ממני באהבה את המתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס הכי טעימות שתטעמו, באחריות!

לעוגיות:

200 גרם חמאה 

80 גרם סוכר לבן 

80 גרם סוכר חום כהה דביק

75 גרם ביצים טרופות בטמפרטורת החדר 

300 גרם קמח 

3 גרם אבקת סודה לשתיה 

6 גרם מלח 

380 גרם שוקולד ג’אנדויה חלב, חתוך לקוביות בגודל של כ- 1 סמ’ (אפשר להחליף לשוקולד מריר/חלב/לבן או שילוב ביניהם)

מלח אטלנטי/פלור דה סאל או כל מלח גבישי אחר שיש, לפיזור באמצע האפייה

פרלינה לוז בשקית זילוף

הכנה: 

מחממים תנור ל- 170 מעלות, מצב טורבו

להמיס חמאה במיקרו עד שהיא נוזלית לחלוטין. ממיסים בפולסים של 20 שניות, מערבבים בין לבין, עד שהחמאה נוזלית. 

מוסיפים את 2 סוגי הסוכר לחמאה הנוזלית, ולערבב עם מטרפה

מוסיפים ביצים וממשיכים לטרוף היטב עד למסה אחידה

מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח, וממשיכים לערבב עם מרית

בתנועות קיפול עדינות, מערבבים קוביות שוקולד ג’אנדויה בעדינות

מגלגלים עיגולי בצק במשקל של 50 גרם, או 80 גרם לעוגיות ענק

מקפיאים את העיגולים כ- 20 דקות (ניתן לשמור במקפיא עד חודש)

מניחים את העיגולים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, במרווחים גדולים מאוד (אפשר לאפות בתוך רינגים)

אפייה:

אופים למשך 6 דקות. 

מוציאים את המגש ומזלפים פנימה פרלינה לוז ב- 3 נקודות, ומפזרים טיפונת מלח על כל עוגייה

מחזירים את המגש לאפייה לעוד 7 או 8 דקות. העוגיות צריכות להיות מוזהבות קלות בקצוות. לא להזיז את העוגיות מייד ביציאה מהתנור, אלא לתת להן להתקרר על המגש.

שדרוג: לאחר קירור העוגיות, לזלף פרלינה לוז על העוגיות הקרות, ולקשט באגוזים קלויים/מקורמלים

לשמור בקופסה אטומה בטמפ’ החדר עד 5 ימים

מזמינה אותך ללמוד להכין עוגה יוצאת דופן במראה ובטעם, שתגנוב את ההצגה – טארט שוקולד מודרני, בסדנה דיגיטלית ממוקדת ובעלות סמלית

כל הפרטים כאן

טארט שוקולד מודרני ניצן קינוחים וסדנאות

ההרשמה לנבחרת הבאה לקורס ההכשרה “שעת התה בפריז” נפתחה, כל הפרטים כאן

הכשרה בת 6 מפגשים פרונטליים בסטודיו בהרצליה, בליווי אישי שלי!

קורס אינטימי עם 6 משתתפים בלבד, בו תלמדו להכין קינוחים, מאפים ומלוחים אלגנטיים, טעימים ומושקעים בקונספט המרגש של ארוחת שעת התה בפריז.

בנוסף לליווי ולהכשרה בסטודיו, מתווסף קורס דיגיטלי נלווה, עם תוכן שונה ומשלים לתוכן שיועבר במפגשים הפרונטליים

שעת התה ניצן קינוחים וסדנאות

תגובות ומחשבות

אולי יעניין אותך גם


מתכונים

לבבות טראפלס

טראפלס-אחד הפינוקים הכי קלים ומהירים, ועם זאת אחד הטעימים. כל כך פשוט להכין אותם, והכי כיף להכין אותם בתבניות סיליקון, באיזו צורה שתירצו. אני מכורה לתבניות

לקריאה >>

מתכונים

עוגיות קינמון ופקאן

מתכון לעוגיות שוות ומיוחדות, שהכנתי לאירוח באחד ממפגשי קורס שעת התה אצלי בסטודיו. העוגיות היו כל כך מוצלחות, שמייד התבקשתי לשתף במתכון. העוגיות משלבות

לקריאה >>

מתכונים

עוגות לימי הולדת

עוגות מעוצבות לימי הולדת- העוגה שהבנות שלי הכי אוהבות שאני מכינה, כי הן העוגות הכי זכורות להן מהילדות (היום הן כבר עמוק בגיל ההתבגרות). העוגות שליוו אותי

לקריאה >>
@כל הזכויות שמורות ניצן קינוחים | | תקנון האתר        עיצוב אתר לִהְיוֹת עַצְמָאִית