קינוח גבינה פסיפלורה מהיר

קינוח גבינה פסיפלורה מהיר

דודה שלי האהובה תמיד מעדיפה קינוח חמצמץ. לכן בכל מפגש משפחתי אני דואגת שיהיה קינוח אחד כזה לפחות, כדי שדודה שלי תהיה מרוצה (: למפגש הקבוע של יום העצמאות, הכנתי את הקינוח הזה בקערה המיוחדת שאמא שלי הביאה ממקסיקו, לפני למעלה מ- 50 שנה! הקערה התאימה לי בדיוק לקינוח הזה שיצרתי.

קינוח גבינה מהיר להכנה, קליל ועדין בטעמיו, בשילוב מחית פסיפלורה. הקינוח משלב שכבת בסיס זריזה של פירורי עוגיות עם חמאה, מעליה קרם גבינת שמנת עם מחית בטעם פסיפלורה, וסיום של גנאש שוקולד פסיפלורה. את שכבת הבסיס ניתן להכין עם כל עוגייה שאתם אוהבים או רוצים – פתי בר, עוגיות ללא גלוטן, עוגיות לוטוס, עוגיות חמאה. מה שתירצו, לפי הטעם האישי.

אני הכנתי את הקינוח בקערה אובלית באורך של כ- 25 סמ’, אבל אפשר להכין אותו בצנצנת שקופה מרשימה על רגל בערך בקוטר 20 סמ’ או כל תבנית או קערה אחרת שתירצו. כמובן אפשר להכין בכוסות קינוח אישיות, הכמויות יספיקו לכ- 10-15 כוסות קינוח אישיות, תלוי בגודל הכוסות. בכל מקרה, תוכלו להכפיל כמויות ללא בעיה, לפי גודל הקערה שיש לכם.

יש גם סרטון באינסטוש

את הקינוח אפשר לשמור עד 3 ימים במקרר, מכוסה כמובן.

לבסיס עוגיות

180 גרם פירורי עוגיות שאוהבים

50 גרם חמאה מומסת

קורט מלח

אופן ההכנה:

נערבב את כל החומרים, ונשטח על תחתית הקערה

קרם גבינה

250 גרם גבינת שמנת 30%

40 גרם אבקת סוכר

200 גרם שמנת להקצפה 38%

25 גרם מחית פסיפלורה מופשרת

הכנה:

בערת המיקסר, לטרוף יחד אבקת סוכר וגבינת שמנת, להוסיף שמנת להקצפה ולהקציף במהירות בינונית. תוך כדי הקצפה להוסיף את המחית. להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (זהירות מהקצפת יתר)

להעביר את הקצפת מעל שכבת הבסיס. ליישר קלות בעזרת פלטה/מרית. לשמור במקרר

גנאש שוקולד פסיפלורה

150 גרם שוקולד פסיפלורה של ולרונה

50 גרם שמנת להקצפה 38%

הכנה:

להמיס חלקית את השוקולד בפולסים במיקרו

לחמם את השמנת בזהירות לסף רתיחה, למזוג על השוקולד, להמתין רגע שהשוקולד יספוג את החום של השמנת, ולערבב בזהירות עם מטרפה לגנאש חלק. למזוג את הגנאש על שכבת הגבינה הקרה ולהחזיר למקרר.

לקישוט: אני קישטתי עם פרחים מיובשים ונשיקות, אפשר לקשט עם זילופי קצפת, או כל רעיון אחר שתחשבו עליו

ניתן לשמור עד 3 ימים במקרר

תהנו, ואשמח לתיוגים על הקינוח שתכינו, זה הכי משמח אותי לראות, ניצן

אהבת את המתכון?

מוזמנת לשתף אותי בתוצאה!
עוקבת אחריי באינסטגרם? תייגי אותי בסטורי nitzandesserts@ או כתבי לי איך יצא – אני תמיד שמחה לראות אתכן אופות 🧡

חדשה כאן? ברוכה הבאה!
מוזמנת להציץ בעוד מתכונים שאני אוהבת במיוחד, כאן בבלוג.

רוצה ללמוד להכין קינוחים ברמה גבוהה ומדויקת – כמו בפריז, אבל מהמטבח שלך?
הסדנאות שלי, בסטודיו או בדיגיטל, ילמדו אותך את כל הסודות: שלבים ברורים, טיפים מקצועיים והסברים בגובה העיניים.
להצטרפות לסדנה הקרובה או לצפייה בכל הסדנאות – לחצי כאן >>

ולמי שאוהבת מתכונים בלי רעש – יש לי בדיוק את זה.
קבוצת אפייה שקטה בוואטסאפ:

  • מתכון חדש בכל שבוע
  • שאלות – רק פעם בשבוע

להצטרפות לחצי כאן

סדנת קינוחי גבינה לשבועות- כל הפרטים כאן

שבועות ניצן קינוחים וסדנאות

אני יודעת שנמאס לכם להתפשר על הטעמים של הקינוחים, לכן יצרתי עבורכם סדנה של קינוחים מנצחים ללא פשרות על טעם, חומרי גלם או נראות!! סדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אתכם צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם לחג. כל הפרטים כאן

סדנת מלוחים דיגיטלית כל הפרטים כאן

מלוחים לשבועות, מקוריים, טעימים, עם הסברים מפורטים וברורים להכנה!! ויהיה לך שולחן מושלם לאירוח! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת, 3 מלוחים שווים וטעימים עם 2 קינוחי בונוס מתנה! הפרטים המלאים כאן

תגובות ומחשבות

אולי יעניין אותך גם


מתכונים

CookiBun נוטף שוקולד – כשבריוש פוגש עוגייה

אם אתם פה, כנראה שגם לכם יש חולשה לשוקולד נמס, לעוגיות שוקולד צ’יפס צ’ואיות ובעיקר לשילובים מפתיעים. למאפה שתגלו כאן קראתי CookiBun כי הוא בדיוק זה: מיזוג

לקריאה >>

מתכונים

עוגת נאנטה-פשטות מושלמת וטעם רום משגע

יש קינוחים שמספרים סיפור. הם לא רק טעימים, הם נושאים איתם רגעים, ריחות ומפגש עם השראה גדולה. את עוגת Gâteau Nantais הזו הכנתי בהשראת אחד הקונדיטורים שאני הכי

לקריאה >>

מתכונים

פטיפור קדאיף פיסטוק בהשראת פריז

יש קסם בפריז שאי אפשר לעמוד בפניו – במיוחד כשזה מגיע לעולם הקינוחים. ואם יש קינוח שהייתי חייבת לנסות להכין – זה זה.בכל פעם שחלפתי ליד החלון של בוטיק

לקריאה >>
@כל הזכויות שמורות ניצן קינוחים | 🩷 תקנון האתר | נגישות | מדיניות פרטיות 🩷        עיצוב אתר לִהְיוֹת עַצְמָאִית