בואו ניישר קו- תלמדו איך משתמשים במשקל מטבח בצורה מקצועית ונכונה, מה החשיבות של השימוש במשקל, ואיך זה עוזר לקבלת תוצאות טובות ומדוייקות יותר בקינוחים שלנו.
תקבלו הסבר מפורט הכולל הדגמה מצולמת להכנה מקצועית של ג’לטין, וכמובן איך משלבים אותו בצורה נכונה במתכונים שלנו
אשתף אתכם בכל הטיפים לקבלת בצק פריך מושלם כמו של השפים הגדולים, איך מכינים את הבצק ואיך עובדים איתו בקלות מפתיעה שמקצרת את הדרך!
עוגת גבינה אפויה כמו בקונדיטוריות
הדגמת כל השלבים והטיפים לעוגה אוורירית וטעימה, שמשלבת מרנג צרפתי אלסטי ומבריק
תלמדו הכנה נכונה ומקצועית של מוס גבינה על בסיס קרם אנגלז
תלמדו להכין את הקינוח בשתי צורות הגשה מדליקות ומרשימות- חצי עיגול עומד וריבוע שיקי
נלמד להכין קצפת מסקרפונה מושלמת לזילוף
נלמד להכין מרנג שווייצרי מושלם ממנו נכין צינורות מדליקים לקישוט הקינוח
המלכה של שבועות- עוגת גבינה פירורים שתגרוף את כל המחמאות
עוגת מוס מטורפת ומושקעת, שמשלבת קרם פטיסייר, גבינות וקצפת. שילוב שמעניק להעוגה את הטעמים המיוחדים שלה
נלמד להכין מוס יוגורט וקצפת בשילוב נענע
נלמד להכין פלחי לימון מסוכרים וקראנץ’ פיסטוק מטורף שמשדרגים כל קינוח
נלמד להכין טארטלט מהיר בשיטה מדליקה
נלמד להכין עוגת גבינה אפויה בצורת חצי עיגול וקונפי פטל מעולה
קינוח שכולו השראה מפריז
ליווי צמוד ואישי שלי – אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ללא הגבלת זמן – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך.
✔ לכל מי שאוהב ללמוד ולהכין קינוח מושקע ואיכותי, בניחוח פריז!
✔ הסדנה מתאימה לכל הרמות- גם לאלו ללא הרבה ניסיון באפייה, כיוון שיש הסברים מפורטים בנוגע לכל תהליך, לכל חומר גלם, לכל מונח. וכמובן מתאימה לאלו שמחפשים לשדרג את הידע הקיים, לעלות לרמה הבאה, ולאתגר את עצמם בקינוחי רושם מהממים
✔ למי שמעריכים איכות וטעם של קינוח שווה ומיוחד
✔ לכל המתרגשים מביס שנלקח, עוצמים עיניים, ומחייכים
✔ למי שרוצה לחדש וללמוד להכין קינוחים חדשים ויוצאי דופן לחג
✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוח מרהיב, כמו בפריז, ולא יודעים מאיפה להתחיל
✔ למי שרוצה להעמיק וללמוד על חומרי גלם מיוחדים וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה
השווי האמיתי של הסדנה
290 ש”ח
אבל זה ממש לא מה שתשלמו היום!
אני רוצה שכל אחת ואחד יוכלו לרכוש את הסדנה לשבועות, להכין קינוחי גבינה מטורפים, במחיר הכי נגיש שאפשר,
ולכן החלטתי שמחיר הסדנה יהיה
89 ש”ח בלבד!
100% מקצועיות במטבח – הצופים ילמדו לשקול חומרי גלם בצורה מקצועית
כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה
מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ניתן לצפות מתי שרוצים – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך. הדרכה שניתן לחזור ולצפות שוב ושוב.
השווי האמיתי של הסדנה
290 ש”ח
אבל זה ממש לא מה שתשלמו היום!
אני רוצה שכל אחת ואחד יוכלו לרכוש את הסדנה לשבועות, להכין קינוחי גבינה מטורפים, במחיר הכי נגיש שאפשר,
ולכן החלטתי שמחיר הסדנה יהיה
89 ש”ח בלבד!
זו סדנה דיגיטלית- סדנה שאני מצלמת בעצמי מראש, ואח”כ עורכת את הצילומים לסדנה שלמה. הסדנה אינה מתקיימת עם משתתפים נוספים בשידור חי.
לכן זו סדנה שאתם יכולים להיכנס ולצפות בה בכל זמן שנוח לכם.
תכני הקורס מתאימים לכל הרמות. גם לאלו ללא ניסיון בתחום, וגם למקצועיים שרוצים להעמיק ולשפר בידע וביכולות, ברעיונות ובהשראה, וללמוד קינוחים יצירתיים, מרשימים ומקוריים.
בשיעורים אני מלווה צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה, בצילום מקצועי ומפושט, כולל צילומי תקריב. כדי שתוכלו לראות הכל, שלב שלב, ולא תפספסו דבר. מבטיחה שתצליחו להכין קינוח מושלם, בטעם ובנראות.
את לימודיי המקצועיים התחלתי בשנת 2009 בבית הספר לקונדיטוריה “אסטלה”, שם גם סיימתי קורס שוקולטיירים.
את המשך הידע המקצועי שלי המשכתי להעמיק מהספרות המקצועית, מביקורים רבים בפריז כדי לעקוב מקרוב אחר החידושים וההתפתחויות בתחום, וכמובן מהשתלמויות מקצועיות מתקדמות עם גדולי השף קונדיטורים בארץ ובעולם:
Philippe Conticini
Cedric Grolet
Julien Alvarez
Frank Haasnoot
Martin Diez
Arnaud Larher
Richard Hawoke
Melissa Coppel
Joan Martin
Carl Marletti
Olivier Laine – Ecole Ritz Escoffier Paris
Gianluca Fusto
Karim Bourgi
Escola de Pastisseria de Barcelona-Bean to Bar
Lenotre Paris
Guillaume Mabilleau
Ecole Ducasse
אורן גירון
אלון גולדמן
סער מור
אבי מלמדסון
גולי פינחסוב
אורן חיו
אלכס ברמן
מייד לאחר התשלום, יתקבל מייל עם לינק לפורטל הסדנאות שלי. בלחיצה על הלינק, תתבקשו להכניס את כתובת המייל ואת הסיסמה שקיבלתם במייל.
אם נרשמתם בעבר לסדנה שלי, ניתן להיכנס לפורטל כמו שנכנסתם עד היום, באותו אופן ועם אותה סיסמה שקיימת כבר במערכת. לאחר שתיכנסו, תראו את הסדנה החדשה אליה נרשמתם.
בדרך כלל המייל מגיע לתיקיית “קידום מכירות” או תיקיית ספאם. במידה ולאחר כ- 10 דקות מזמן הרכישה לא הגיע המייל גם לאחת משתי התיקיות הללו, ניתן תמיד ליצור איתי קשר לפתרון מהיר nitzan@nitzan-desserts.co.il
בוודאי! מרגע הרכישה, תקבלו גישה מלאה להדרכה לכל החיים
ברור! בהרשמה לסדנה, תקבלו לא רק סרטונים אלא גם קובץ מתכונים להדפסה.
כן – בסרטונים אני מסבירה באופן מפורט על חומרי הגלם והשימוש בהם.
אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות, לכן אני מציעה לרוכשי הסדנה תמיכה מלאה שלי בוואטסאפ או במייל, שאינה מוגבלת בזמן.
אפשר לשלם גם באמצעות אפליקציית פייבוקס או ביט, לנייד שלי 052-2307798. לאחר מכן צרו קשר בוואטצאפ ושילחו שם מלא, כתובת מייל ולאיזה סדנה דיגיטלית ביקשתם להירשם.
מכיוון שזו סדנה דיגיטלית, מרגע הרכישה ניתן להיכנס ולצפות בתכני הסדנה. ניתן לבטל את הרכישה רק במידה והסדנה לא נפתחה כלל.
תנאי נוסף לביטול, אם ביקשתם לבטל את הרכישה עד 14 יום לאחר הרכישה בהודעה למייל או לוואטסאפ שלי 0522307798 (בניכוי דמי סליקת אשראי וביטול עסקה בסך כולל של 10% מגובה הרכישה)
היי, אני ניצן, ומה שגורם לי להתרגש באמת – זה לא רק קינוח מרהיב ומופלא בטעמו, אלא ההצלחות שלכם במטבח שמראות לי שהכל אפשרי!
כיף עצום לראות אתכם כאן, בין אם אתם עוקבים ותיקים שמלווים אותי כבר שנים ובין אם אתם עוקבים חדשים שמצטרפים ממש עכשיו. תודה שאתם כאן – אתם הדלק שלי להמשיך ליצור, לחלום ולהעביר הלאה את התשוקה שלי לעולם שעדיין מרגש אותי, בסדנאות הקינוחים אצלי בסטודיו.
אז קצת עליי:
אני קונדיטורית כבר 15 שנים, חיה ונושמת את עולם הקינוחים מילדות. ב-2009, החלטתי ללכת בעקבות הלב שלי, והתחלתי את המסע הקולינרי בבית הספר לקונדיטוריה “אסטלה”. מאז, הקינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים.
הלימודים היו רק תחילת המסע. המשכתי להעמיק את הידע שלי מהספרות המקצועית ומהשתלמויות מתקדמות עם גדולי השפים בעולם- Philippe Conticini, Cedric Grolet, Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin .
אני מרבה לבקר בפריז כדי לעקוב מקרוב אחרי הטרנדים בתחום. אני שואבת השראה מהמראות ומהטעמים של הקינוחים בבוטיקים המובילים, שמגיעים ישר אל הסטודיו שלי בהרצליה – ושם אני חולקת אותם איתכם.
אני מלמדת להכין קינוחים מושחתים ואלגנטיים, שמשלבים שכבות של מרקמים וטעמים, כולם השראה מפריז. אלה קינוחים שיצרתי ופיתחתי, קינוחים מקוריים ומלאי השראה, שיביאו אתכם לרמה הבאה בידע וביכולות שלכם ויגרפו מחמאות.
למה אני מלמדת?
כשהתחלתי, לא חשבתי שאמצא את עצמי מלמדת. אבל כשראיתי את התלמידים שלי מתגברים על הפחדים שלהם, מתנסים וחווים הצלחה, מתרגשים מקינוח שהכינו לגמרי בעצמם בעקבות השתתפותם בסדנה שלי, ויוצרים קינוח שקיבל מחמאות מהלקוחות או מהמשפחה שלהם, הבנתי שמצאתי דרך לעזור לאחרים לקבל ביטחון בהכנה ולהאמין בעצמם. אין משהו ממלא ומספק מזה.
אני אוהבת להפוך את המורכב והמפחיד לפשוט, נגיש, מהנה ומרגש. בסדנאות שלי אני משתפת את כל הידע, הטכניקות והטיפים שלי שיעזרו בכל מתכון שתכינו. מסבירה על תהליכי עבודה וטכניקות-קיימות ומתקדמות, מונחים מקצועיים במילים פשוטות וחומרי הגלם במתכון. בלי להסתיר דבר, כי ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי.
ומה תמצאו כאן?
בין אם אתם מתחילים שמחפשים בסיס יציב ובין אם אתם כבר מנוסים ורוצים לשדרג את היכולות שלכם – אני כאן בשבילכם. אני מאמינה שעם הדרכה נכונה, אהבה ותשוקה לקינוחים, כל אחד יכול ליצור יצירות מתוקות, מרגשות ובלתי נשכחות.
אז מה עכשיו?
עקבו אחריי ברשתות החברתיות או בקבוצת הוואטצאפ השקטה שלי כדי לקבל מתכונים, טיפים ומידע על סדנאות הקינוחים שלי (דיגיטליות ופיזיות), ולגלות איך הקסם קורה.
שם מחכה לכם עולם שלם של טעם, יצירה ואנרגיות מתוקות במיוחד.
מזמינה אתכם להצטרף אליי למסע ולהתחיל ליצור קסמים.
אני כאן אתכם כל הדרך עד לקינוח המושלם, ניצן