בואו ניישר קו- תלמדו איך משתמשים במשקל מטבח בצורה מקצועית ונכונה, מה החשיבות של השימוש במשקל, ואיך זה עוזר לקבלת תוצאות טובות ומדוייקות יותר בקינוחים שלנו.
תקבלו הסבר מפורט הכולל הדגמה מצולמת להכנה מקצועית של ג’לטין, וכמובן איך משלבים אותו בצורה נכונה במתכונים שלנו
אשתף אתכם בכל הטיפים לקבלת בצק פריך מושלם כמו של השפים הגדולים, איך מכינים את הבצק ואיך עובדים איתו בקלות מפתיעה שמקצרת את הדרך!
עוגת גבינה אפויה כמו בקונדיטוריות
הדגמת כל השלבים והטיפים לעוגה אוורירית וטעימה, שמשלבת מרנג צרפתי אלסטי ומבריק
תלמדו הכנה נכונה ומקצועית של מוס גבינה על בסיס קרם אנגלז
תלמדו להכין את הקינוח בשתי צורות הגשה מדליקות ומרשימות- חצי עיגול עומד וריבוע שיקי
נלמד להכין קצפת מסקרפונה מושלמת לזילוף
נלמד להכין מרנג שווייצרי מושלם ממנו נכין צינורות מדליקים לקישוט הקינוח
המלכה של שבועות- עוגת גבינה פירורים שתגרוף את כל המחמאות
עוגת מוס מטורפת ומושקעת, שמשלבת קרם פטיסייר, גבינות וקצפת. שילוב שמעניק להעוגה את הטעמים המיוחדים שלה
נלמד להכין מוס יוגורט וקצפת בשילוב נענע
נלמד להכין פלחי לימון מסוכרים וקראנץ’ פיסטוק מטורף שמשדרגים כל קינוח
נלמד להכין טארטלט מהיר בשיטה מדליקה
נלמד להכין עוגת גבינה אפויה בצורת חצי עיגול וקונפי פטל מעולה
קינוח שכולו השראה מפריז
ליווי צמוד ואישי שלי – אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ללא הגבלת זמן – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך.
✔ לכל מי שאוהב ללמוד ולהכין קינוח מושקע ואיכותי, בניחוח פריז!
✔ הסדנה מתאימה לכל הרמות- גם לאלו ללא הרבה ניסיון באפייה, כיוון שיש הסברים מפורטים בנוגע לכל תהליך, לכל חומר גלם, לכל מונח. וכמובן מתאימה לאלו שמחפשים לשדרג את הידע הקיים, לעלות לרמה הבאה, ולאתגר את עצמם בקינוחי רושם מהממים
✔ למי שמעריכים איכות וטעם של קינוח שווה ומיוחד
✔ לכל המתרגשים מביס שנלקח, עוצמים עיניים, ומחייכים
✔ למי שרוצה לחדש וללמוד להכין קינוחים חדשים ויוצאי דופן לחג
✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוח מרהיב, כמו בפריז, ולא יודעים מאיפה להתחיל
✔ למי שרוצה להעמיק וללמוד על חומרי גלם מיוחדים וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה
השווי האמיתי של הסדנה
290 ש”ח
אבל זה ממש לא מה שתשלמו היום!
אני רוצה שכל אחת ואחד יוכלו לרכוש את הסדנה לשבועות, להכין קינוחי גבינה מטורפים, במחיר הכי נגיש שאפשר,
ולכן החלטתי שמחיר הסדנה יהיה
79 ש”ח בלבד!
100% מקצועיות במטבח – הצופים ילמדו לשקול חומרי גלם בצורה מקצועית
כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה
מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ניתן לצפות מתי שרוצים – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך. הדרכה שניתן לחזור ולצפות שוב ושוב.
השווי האמיתי של הסדנה
290 ש”ח
אבל זה ממש לא מה שתשלמו היום!
אני רוצה שכל אחת ואחד יוכלו לרכוש את הסדנה לשבועות, להכין קינוחי גבינה מטורפים, במחיר הכי נגיש שאפשר,
ולכן החלטתי שמחיר הסדנה יהיה
79 ש”ח בלבד!
זו סדנה דיגיטלית- סדנה שאני מצלמת בעצמי מראש, ואח”כ עורכת את הצילומים לסדנה שלמה. הסדנה אינה מתקיימת עם משתתפים נוספים בשידור חי.
לכן זו סדנה שאתם יכולים להיכנס ולצפות בה בכל זמן שנוח לכם.
כן! בסדנה אני מלווה אתכם צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה, בצילום מקצועי ומפושט, כולל צילומי תקריב. כדי שתוכלו לראות הכל, צעד צעד, שלב שלב, ולא תפספסו דבר. מבטיחה שתצליחו להכין קינוח מושלם, בטעם ובנראות
ברור! בהרשמה לסדנה, תקבלו לא רק סרטונים אלא גם קובץ מתכונים להדפסה.
כן – בסרטונים אני מסבירה באופן מפורט על חומרי הגלם והשימוש בהם.
בוודאי! הסרטונים יהיו פתוחים עבורכם לצפייה ללא הגבלת זמן.
אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות, לכן אני מציעה לרוכשי הסדנה תמיכה מלאה שלי בוואטסאפ או במייל, שאינה מוגבלת בזמן.
היי, שמי ניצן, אני נושמת וחולמת קינוחים, מאז הילדות.
הגעתי ללימודי קונדיטוריה קצת באיחור, לאחר משבר משפחתי, בעקבותיו הייתי צריכה לחשב מסלול מחדש, ולבחור לאיזה כיוון ללכת. אז בחרתי לחזור לאהבת ילדותי, ונרשמתי לבית ספר אסטלה לקונדיטוריה בשנת 2009.
מאז, קינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים, והלימודים היו רק תחילתו של המסע שלי בתחום. מאז העמקתי את הידע שלי, והמשכתי להתפתח בתחום בהשתלמויות מעמיקות ומגוונות עם טובי השפים בעולם:
Philippe Conticini, Cedric Grolet, Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin
בנוסף להשתלמויות אני מרבה לבקר בפריז, כדי ללמוד ולעקוב מקרוב אחר החידושים בתחום- היצירתיות, הטעמים החדשים, חומרי גלם מעניינים. וכמובן גם בפריז אני ממשיכה ללמוד מהטובים ביותר- מהשף קארל מרלטי, בית הספר של מלון ריץ, השף האגדי מישאלאק, בתי הספר של Lenotre ואלאן דוכאס ועוד.
בשנים האחרונות, הבנתי איפה המקום בו אני הכי נהנית להיות. בסטודיו שלי, ללמד אתכם להכין קינוחים יצירתיים, טעימים, הכי קרובים לפריז. אירחתי לסדנאות קינוחים בסטודיו עשרות אנשים, מהם אני מקבלת את הסיפוק הכי גדול- לראות את השיפור וההצלחה שלהם, לראות את היצירות שהם מכינים מקינוח שאני לימדתי, אין משהו ממלא מזה!
בסדנאות אני מלמדת קינוחים יצירתיים, מקוריים ומלאי השראה, קינוחים שיביאו אתכם לרמה הבאה וישאירו את כולם פעורי פה. הסדנאות חווייתיות ומקצועיות, באווירה פריזאית, בהן אני מנגישה את טכניקות ההכנה של האפייה והקינוחים, וחולקת את הידע שצברתי בדרך הכי קלה ומובנת. אני מאמינה שכולם יכולים להכין קינוח איכותי וטעים, מעוצב ואלגנטי.
מאז הקורונה העברתי חלק מהסדנאות שלי לאונליין. הסדנאות הדיגיטליות מועברות באותה גישה- צילום איכותי, הנגשת הטכניקות הנלמדות, הכל בסבלנות ובאהבה, עם הרבה הסברים וידע.
אני יודעת שכולנו רוצים להכין ולאכול קינוח מרגש, איכותי וטעים, ולפעמים מה שצריך כדי להגיע להצלחה, זו את ההדרכה המתאימה.
ואתם? אתם פשוט צריכים לבוא עם תשוקה ואהבה לקינוחים
מזמינה אתכם להצטרף לקסם, ניצן