להפגיז בקינוחים מרהיבים לראש השנה מהמטבח הפרטי שלך

אני לא יודעת איזה קינוח תכננת להכין לחג, אבל אני יודעת שעכשיו יש לך הזדמנות להפגיז בקינוחים מרהיבים

בקורס דיגיטלי מקצועי, אלמד אותך צעד-צעד, איך להכין את הקינוחים הכי שווים לראש השנה

קורס קינוחים לראש השנה

ניצן קינוחים

“תשמעי ניצן, הקינוח בכוס על כל השילובים הוא וואוו גדול, ממש תענוג לחיך. גם הטעם מדהים, העוגת דבש הכי טובה שטעמתי.

והשילוב של כל המרכיבים יחד מושלם. המון תודה לך”   סילבי

קורס עם 7 מתכונים בדרגות קושי שונות, להכנת קינוחים איכותיים ויוצאי דופן בטעמם!

נלמד שילובים מפתיעים ומרגשים, ונכין קינוחים שישדרגו את שולחן החג, יפתיעו את האורחים וייגרפו המון מחמאות!

איך מתקיים הקורס?

זהו קורס דיגיטלי!! המשמעות היא שהקורס ניתן לצפייה מיידית אצלך במחשב מרגע ההרשמה, וזמין לצפייה לתמיד, בזמנך הפנוי ובקצב ההתקדמות שלך, במטבח שלך.

אין צורך לבדוק אם תאריך הסדנה מסתדר לך, או לדאוג לגבי הפקקים שבדרך.

הקורס כולל ליווי שלי בוואטס אם או במייל, תמיד, ואני איתך עד לתוצאה של קינוח מושלם!

עלות הקורס בהרשמה מוקדמת ולזמן מוגבל 

הינה 68 ₪ בלבד, במקום 290

להצטרפות נותר לך למלא את הטופס המצורף בכפתור ולהגיע לעמוד התשלום המאובטח

לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל

ל-  nitzan@nitzan-desserts.co.il 

או בטלפון 052-2307798

מזמינה אותך לקהילה שלי בקבוצת וואצאפ שקטה לקבלת מתכונים ועצות על עולם הקינוחים

אז מה נעשה כאן?

✔ נלמד קינוחים חדשים ומקוריים, שמשלבים טעמים מעניינים וטכניקות עבודה מתקדמות ומקצועיות, מהם ניצור קינוחים טעימים, מרשימים ומרגשים. קינוחים שייקחו אותך לרמה הבאה ביכולות שלך

✔ הקורס כולל מבחר של 7 קינוחים שונים לראש השנה. החל מקינוחים אישים, קינוחים כוסות ועד לעוגות מרכזיות, בדרגות קושי שונות. 

✔100% מקצועיות במטבח- הקורס כולל הדרכות בסיסיות וחשובות, שישפרו את אופן עבודתך במטבח בכל קינוח, הרבה מעבר לקורס זה:

  • עבודה נכונה עם משקל מטבח
  • הכנה מקצועית של ג’לטין
  • הסברים על המונחים המקצועיים בצרפתית- גנאש, פרלינה, גלאסז’ ועוד
  • טמפרור שוקולד בקלות
  • טיפים מקצועיים לקיצורי דרך והתייעלות בעבודה

✔ ההדרכות משלבות צילומי תקריב לתוך המיקסר והסירים, ועד לשולחן העבודה שלי, על מנת שניתן יהיה לראות באופן ברור איך נראה המרקם הסופי של הקרם או איך אני מזלפת

✔ נלמד על תפקיד חומרי הגלם במתכון וכמובן נשמע הסברים מפורטים על חומרים מיוחדים בהם אני משתמשת בקינוח

✔ נלמד להכין קינוחים טעימים ברמה חדשה, בשימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים, ללא שימוש בתחליפים או בחומרים שעושים טעמי לוואי בקינוח

✔ נלמד להכין קינוחים מורכבים בדרך פשוטה ומונגשת, עם הסברים ברורים בכל שלב ושלב של תהליך ההכנה, מה דורש או מאפשר הקפאה, ואיך להגיש את הקינוח באופן מושלם לערב החג

איזה קינוחים נלמד בקורס?

תופתעו לגלות כמה קינוחים שווים אפשר להכין ממתכון אחד. תצללו איתי למרכיבים, תלמדו טכניקות ותצאו עם שלושה קינוחים – ללקק את האצבעות.

נלמד להכין עוגת דבש הכי טעימה שתכינו, באחריות!! נלמד להכין רוטב קרמל, קראנץ’ אגוזי פקאן, וקצפת בטעם קפה.

מכל הטוב הזה, נכין עוגה מרכזית, קאפקייקס מושלמים, וקינוח מדליק בכוסות אישיות

הקינוח מורכב מכמה שכבות: בסיס ביסקוויט מרציפן, הפתעת אינסרט תפוחים מקורמלים בתוך הכיפות, מוס וניל אוורירי , ציפוי גלאסז’ וקישוטי שוקולד מטומפרר

✔ תלמדו הכנה נכונה ומקצועית של מוס, שמתקבל אוורירי וטעים

✔ תכירו את הטכניקה ליצירת כיפות מוס מרהיבות בציפוי גלאסז’ מבריק

✔ ותיצרו קינוח מושלם באוירת ראש השנה כולל לימוד קישוט שוקולד מטומפרר

עוגיות שוקולד צ’יפס הכי טעימות ומושחתות שיש, בשילוב תפוחים מקורמלים, פרלינה צנוברים, ופרלינה פקאן ושוקולד ג’אנדויה. העוגייה שתעיף אתכם למקומות חדשים של שחיתות!!

תלמדו להכין עוגה מושלמת טעימה ומקצועית, ברוח ראש השנה- עוגת פיננסייר רכה, הכוללת לימוד הכנת חמאה אגוזית, בשילוב ים תפוחים מקורמלים, תמרים ואגוזי לוז

כדי להשלים את התמונה ולייצר את אפקט ה”וואו” תכינו יחד איתי פטיפור מושלם וטעים- קינוחים אישיים של עוגות פיננסייר, תפוחים מקורמלים, ציפוי מגנום שוקולד  ושנטי מסקרפונה וניל

איזה טכניקות חדשות נלמד?

✔ הסבר מקצועי על גנאש והכנה נכונה שלו- בטוחה שתופתעו!

✔ כל הכללים להכנה של המוס המושלם- רך, נעים ואוורירי

✔ טמפרור שוקולד בקלות, להכנה של קישוט ייחודי וקל שמשדרג את הקינוח

✔ הכנת חמאה אגוזית למסת פיננסייר המופלאה

✔ ציפוי שוקולד מגנום

✔ פרלינה- איך מכינים פרלינה, מה ההבדל בינו לבין נוגט או מחית? נכין פרלינה פקאן ופרלינה צנוברים

✔ הקצפה נכונה של שונטי

✔ קראנץ’ מגניב שמשדרג כל קינוח

✔ ציפוי גלאסז’ מבריק לקינוח כיפות מוס

עלות הקורס

 68 ש”ח בלבד! לזמן מוגבל

להצטרפות נותר לך למלא את הטופס המצורף בכפתור ולהגיע לעמוד התשלום המאובטח

הקורס מתאים לכל אחת ואחד!

✔ הסדנה מתאימה לכל הרמות- גם לאלו ללא הרבה ניסיון באפייה, כיוון שיש הסברים מפורטים בנוגע לכל תהליך, לכל חומר גלם, לכל מונח. וכמובן מתאימה לאלו שמחפשים לשדרג את הידע הקיים, לעלות לרמה הבאה, ולאתגר את עצמם בקינוחי רושם מהממים

✔ למי שמעריכים איכות וטעם של קינוח שווה

✔ לכל המתרגשים מביס שנלקח, עוצמים עיניים, ומחייכים

✔ למי שרוצה לחדש וללמוד להכין קינוחים חדשים ויוצאי דופן לחג

✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוחים מרהיבים, כמו בפריז, ולא יודעים מאיפה להתחיל

✔ למי שרוצה להעמיק וללמוד על חומרי גלם מיוחדים וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה

איזה עוד בונוסים מקבלים בקורס?

✔ כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה

✔ מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.

✔ ניתן לצפות מתי שרוצים הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך. הדרכה שניתן לחזור ולצפות שוב ושוב.

שאלות נפוצות

זו סדנת אונליין- סדנה שאני מצלמת בעצמי מראש, ואח”כ עורכת את הצילומים לסדנה שלמה. הסדנה אינה מתקיימת עם משתתפים נוספים בשידור חי.

לכן זו סדנה שאתם יכולים להיכנס ולצפות בה בכל זמן שנוח לכם.

  • כן! בסדנה אני מלווה אתכם צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע למונחים מקצועיים, לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה, בצילום מקצועי ומפושט, כולל צילומי תקריב. כדי שתוכלו לראות הכל, צעד צעד, שלב שלב, ולא תפספסו דבר. מבטיחה שתצליחו להכין קינוח מושלם, בטעם ובנראות.

  • קינוח מדליק בכוסות אישיות:  עוגת דבש במתכון חדש, נלמד להכין רוטב קרמל, קראנץ’ פקאן וקצפת קפה. הקינוח יודגם גם כעוגה מרכזית וגם כקאפקייקס 
  • כיפות מוס אישיות- בסיס ביסקוויט מרציפן, אינסרט תפוחים מקורמלים, מוס וניל, ציפוי גלאסז’ וקישוטי שוקולד מטומפרר
  • עוגיות שוקולד צ’יפס הכי טעימות ומושחתות שיש, בשילוב תפוחים מקורמלים, פרלינה צנוברים, פרלינה פקאן ושוקולד ג’אנדויה
  • עוגת פיננסייר בשילוב תפוחים מקורמלים, תמרים ואגוזי לוז
  • קינוחים אישיים של עוגות פיננסייר, תפוחים מקורמלים, ציפוי שוקולד  ושנטי מסקרפונה
  • הסבר מפורט לגבי כל המונחים בצרפתית- מה זה גנאש, פרלינה, או גלאסז’ ועוד
  • הכנת ג’לטין ושילובו באופן מקצועי ונכון בקינוחים
  • ציפוי גלאסז’
  • קישוטי שוקולד מטומפרר
  • פרלינה פקאן
  • פרלינה צנוברים
  • אגוזים מקורמלים
  • קרמל יבש, קרמל רטוב, רוטב קרמל
  • חמאה אגוזית
  • הכנת מלית פיננסייר
  • קירמול תפוחים
  • קרם אנגלז
  • ביסקוויט
  • ציפוי מגנום
  • שנטי
  • קראנץ’

ברור! בהרשמה לסדנה, תקבלו לא רק סרטונים אלא גם קובץ מתכונים להדפסה.

כן – בסרטונים אני מסבירה באופן מפורט על חומרי הגלם והשימוש בהם.

בוודאי! הסרטונים יהיו פתוחים עבורכם לצפייה ללא הגבלת זמן, וניתן לחזור ולצפות בהם שוב ושוב.

אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות, לכן אני מציעה לרוכשי הסדנה תמיכה מלאה שלי בוואטסאפ או במייל, שאינה מוגבלת בזמן.

ניצן קינוחים סדנאות

מי אני?

היי, שמי ניצן, אני נושמת וחולמת קינוחים, מאז הילדות.

הגעתי ללימודי קונדיטוריה קצת באיחור, לאחר משבר משפחתי, בעקבותיו הייתי צריכה לחשב מסלול מחדש, ולבחור לאיזה כיוון ללכת. אז בחרתי לחזור לאהבת ילדותי, ונרשמתי לבית ספר אסטלה לקונדיטוריה בשנת 2009.

מאז, קינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים, והלימודים היו רק תחילתו של המסע שלי בתחום. מאז העמקתי את הידע שלי, והמשכתי להתפתח בתחום בהשתלמויות מעמיקות ומגוונות עם טובי השפים בעולם:

Philippe Conticini,  Cedric Grolet,  Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin 

בנוסף להשתלמויות אני מרבה לבקר  בפריז, כדי ללמוד ולעקוב מקרוב אחר החידושים בתחום- היצירתיות, הטעמים החדשים, חומרי גלם מעניינים. וכמובן גם בפריז אני ממשיכה ללמוד מהטובים ביותר- מהשף קארל מרלטי, בית הספר של מלון ריץ, השף האגדי מישאלאק, בתי הספר של Lenotre ואלאן דוכאס ועוד.

בשנים האחרונות, הבנתי איפה המקום בו אני הכי נהנית להיות. בסטודיו שליללמד אתכם להכין קינוחים יצירתיים, טעימים, הכי קרובים לפריז. אירחתי לסדנאות קינוחים בסטודיו עשרות אנשים, מהם אני מקבלת את הסיפוק הכי גדול- לראות את השיפור וההצלחה שלהם, לראות את היצירות שהם מכינים מקינוח שאני לימדתי, אין משהו ממלא מזה!

בסדנאות אני מלמדת קינוחים יצירתיים, מקוריים ומלאי השראה, קינוחים שיביאו אתכם לרמה הבאה וישאירו את כולם פעורי פה. הסדנאות חווייתיות ומקצועיות, באווירה פריזאית, בהן אני מנגישה את טכניקות ההכנה של האפייה והקינוחים, וחולקת את הידע שצברתי בדרך הכי קלה ומובנת. אני מאמינה שכולם יכולים להכין קינוח איכותי וטעים, מעוצב ואלגנטי. 

מאז הקורונה העברתי חלק מהסדנאות שלי לאונליין. הסדנאות הדיגיטליות מועברות באותה גישה- צילום איכותי, הנגשת הטכניקות הנלמדות, הכל בסבלנות ובאהבה, עם הרבה הסברים וידע. 

אני יודעת שכולנו רוצים להכין ולאכול קינוח מרגש, איכותי וטעים, ולפעמים מה שצריך כדי להגיע להצלחה, זו את ההדרכה המתאימה.

ואתם? אתם פשוט צריכים לבוא עם תשוקה ואהבה לקינוחים

מזמינה אתכם להצטרף לקסם, ניצן

תנו לבוגרי הקורסים הדיגיטליים שלי לדבר...

"וואוו!! עוד לא ראיתי מישהי שמסבירה כמוך בנחת רגוע שלב אחר שלב, תודה רבה על השיתוף, לא מובן מאליו בכלל"
יפעת
"עוגה באמת מיוחדת עם שילובים טובים. בהחלט ליגה אחרת"
בועז
"בפעם הראשונה אני ראיתי אותך בהדרכה בסרטון וחייבת להגיד לך את אלופה. מקצוענית וברורה"
מייקי
"תודה ענקית על מתכון מושלם-עוגת גבינה פירורים...תודה על המתכון והסרטון של הכנת העוגה- שעזר לי מאוד וכמובן על העזרה שלך. תמיד בסבלנות ובחיוך"
אורית
"עכשיו רואה את ההקלטה של הסדנה, וחייבת לציין שאת מסבירה כל כך באופן מסודר ומובן.... שאפו"
רוזי
"את 👑 בחיי!!! אמא'לה איזו הדרכה מהממת, מסודרת, ברורה ואסתטית!!!"
שלומית

עלות הקורס

 68 ש”ח בלבד! לזמן מוגבל

להצטרפות נותר לך למלא את הטופס המצורף בכפתור ולהגיע לעמוד התשלום המאובטח

לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל

ל-  nitzan@nitzan-desserts.co.il 

או בטלפון 052-2307798

ניצן קינוחים