קצת עליי
היי, שמי ניצן, אני קונדיטורית שנושמת וחולמת קינוחים, מאז הילדות.
הגעתי ללימודי קונדיטוריה קצת באיחור, לאחר משבר משפחתי, בעקבותיו הייתי צריכה לחשב מסלול מחדש, ולבחור לאיזה כיוון ללכת. אז בחרתי לחזור לאהבת ילדותי, ונרשמתי לבית ספר אסטלה לקונדיטוריה בשנת 2009.
מאז, קינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים, והלימודים היו רק תחילתו של המסע שלי בתחום. מאז העמקתי את הידע שלי, והמשכתי להתפתח בתחום בהשתלמויות מעמיקות ומגוונות עם טובי השפים בעולם:
Philippe Conticini, Cedric Grolet, Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin
בנוסף להשתלמויות אני מרבה לבקר בפריז, כדי ללמוד ולעקוב מקרוב אחר החידושים בתחום- היצירתיות, הטעמים החדשים, חומרי גלם מעניינים. וכמובן גם בפריז אני ממשיכה ללמוד מהטובים ביותר- מהשף קארל מרלטי, בית הספר של מלון ריץ, השף האגדי מישאלאק, בתי הספר של Lenotre ואלאן דוכאס ועוד.
בשנים האחרונות, הבנתי איפה המקום בו אני הכי נהנית להיות. בסטודיו שלי, ללמד אתכן.ם להכין קינוחים יצירתיים, טעימים, הכי קרובים לפריז. אירחתי לסדנאות קינוחים בסטודיו עשרות נשים וגברים, וגם בנות ובני נוער, מהן.ם אני מקבלת את הסיפוק הכי גדול- לראות את השיפור וההצלחה, את התשוקה ללמוד ולהתנסות בעצמן.ם, לראות את היצירות שנעשות לאחר הסדנה, אין משהו ממלא ומספק מזה!
בסדנאות אני מלמדת קינוחים יצירתיים, מקוריים ומלאי השראה, קינוחים שיביאו אתכם לרמה הבאה וישאירו את כולם פעורי פה. הסדנאות חווייתיות ומקצועיות, באווירה פריזאית, בהן אני מנגישה את טכניקות ההכנה של האפייה והקינוחים, וחולקת את הידע שצברתי בדרך הכי קלה ומובנת. אני מאמינה שכולם יכולים להכין קינוח איכותי וטעים, מעוצב ואלגנטי.
מאז הקורונה העברתי חלק מהסדנאות שלי לדיגיטל. הסדנאות הדיגיטליות מועברות באותה גישה- צילום איכותי עם צילומי תקריב, הנגשת הטכניקות הנלמדות, הכל בסבלנות ובאהבה, עם הרבה הסברים וידע.
אני יודעת שכולנו נרצה להכין ולאכול קינוח מרגש, איכותי וטעים, ולפעמים מה שצריך כדי להגיע להצלחה, זו את ההדרכה המתאימה.
ואתן.ם? פשוט צריכות.ים לבוא עם תשוקה ואהבה לקינוחים
מזמינה אתכן.ם להצטרף לקסם, ניצן
הצטרפו לניוז המתוק שלי