לבבות טראפלס
טראפלס-אחד הפינוקים הכי קלים ומהירים, ועם זאת אחד הטעימים. כל כך פשוט להכין אותם. ומה הטריק שלי? הכי כיף, קל, מהיר ונקי להכין אותם בתבניות סיליקון, באיזו צורה שתירצו. אני מכורה לתבניות סיליקון לבבות שלי. נכין את הטראפלס ופשוט נזלף אותם לתבנית סיליקון, נקפיא, נחלץ ונצפה בקקאו. ללא המתנה שיתגבשו, ללא שעות של ערבוב לכדורים, ללא ידיים מלוכלכות מגנאש. פשוט, מהיר ויש לכם טראפלס מהממים וטעימים לפנק איתם ביום האהבה, או כהפתעות לאורחים בערב חג, או פשוט לשמור אותם במקפיא אם בא לנו נשנוש שוקולדי זמין, או מגיעים אורחים בהפתעה. אם מכינים אותם כדי לתת למי שאוהבים- אפשר לארוז את לבבות הטראפלס בשקיות צלופן או בקופסאות פח מעוצבות ויפות. במיוחד למי שכמוני, מתקשה לזרוק קופסאות כאלה, והן פשוט נאגרות אצלי… אז הנה מצאתי לכם שימוש מושלם איתן (:
לטראפלס:
אני אוהבת לשלב ליקרים בגנאש, אתם יכולים להחליף לאיזה שאתם אוהבים, וגם אפשר לוותר.
אני עושה שימוש בתבנית סיליקון בצורת לבבות, תוכלו להשתמש באיזו תבנית שיש לכם בבית, אפילו תבניות קרח. העיקר לזלף בתבנית סיליקון שתיתן צורה יפה. אם אין לכם תבנית סיליקון, אפשר לזלף לרינג מנויילן ולהניח אותו על מגש נוח להקפאה, או לניילן תבנית, להקפיא, לחלץ מהתבנית ומהניילון, ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.

הצעה בול בשבילך- רוצה את המתכונים הכי שווים ישירות לוואטסאפ? לחיצה כאן תיקח אותך לקהילה המתוקה שלי
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת להקצפה (תחליף צמחי-ראו הערה בסוף המתכון)
10 גרם גלוקוזה (אפשר להחליף בסוכר אינוורטי או דבש, או לוותר)
40 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
60 גרם ליקר קלואה
קקאו לציפוי
הכנה:
בקלחת קטנה נשקול יחד גלוקוזה ושמנת, ונחמם עד לסף רתיחה.
מוזגים את השמנת הרותחת על השוקולד, מחכים כחצי דקה שהשוקולד יספוג את החום של השמנת, ונערבב עם מטרפה לתערובת חלקה ומבריקה
כשהטמפרטורה יורדת קצת (35-40 מעלות) נוסיף חמאה וקלואה ונערבב.
נעביר את התערובת לשקית זילוף גדולה ללא צנטר.
מזלפים לתבנית סיליקון שאוהבים ומעבירים להקפאה.
לאחר שהטראפלס קפאו לחלוטין, נחלץ אותם ונגלגל באבקת קקאו (רצוי לעבוד עם כפפות ללא אבקה).
את הטראפלס המוכנים רצוי לשמור במקפיא ולהגיש ישר מהמקפיא. זה מפשיר ממש מהר. אפשר לשמור בהקפאה עד חודש.
*תחליף צמחי לשמנת להקצפה: או שמנת צמחית או חלב קוקוס. אני מעדיפה להשתמש בחלב קוקוס, לחמם חימום עדין ולמזוג על שוקולד מומס חלקית. וממש לא מרגישים טעם של קוקוס (:
מחכה לראות את הטראפלס שתכינו, ניצן
אהבת את המתכון?
מוזמנת לשתף אותי בתוצאה!
עוקבת אחריי באינסטגרם? תייגי אותי בסטורי nitzandesserts@ או כתבי לי איך יצא – אני תמיד שמחה לראות אתכן אופות 🧡
חדשה כאן? ברוכה הבאה!
מוזמנת להציץ בעוד מתכונים שאני אוהבת במיוחד, כאן בבלוג.
רוצה ללמוד להכין קינוחים ברמה גבוהה ומדויקת – כמו בפריז, אבל מהמטבח שלך?
הסדנאות שלי, בסטודיו או בדיגיטל, ילמדו אותך את כל הסודות: שלבים ברורים, טיפים מקצועיים והסברים בגובה העיניים.
להצטרפות לסדנה הקרובה או לצפייה בכל הסדנאות – לחצי כאן >>
ולמי שאוהבת מתכונים בלי רעש – יש לי בדיוק את זה.
קבוצת אפייה שקטה בוואטסאפ:
- מתכון חדש בכל שבוע
- שאלות – רק פעם בשבוע
לסדנאות דיגיטליות שלי- כל הפרטים כאן

מזמינה אותך ללמוד להכין קינוחים מושקעים לפסח שיגנבו את ההצגה, ויקרבו אותך לפריז! 5 קינוחים מיוחדים, מקוריים וכל כך טעימים. הכל בסדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אותך צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם. כל הפרטים כאן
סדנת עוגות בחושות בגימור מודרני כל הפרטים כאן

סדנה דיגיטלית שתראה לך איך לקחת את העוגה הבחושה לרמה הבאה- גם הטעמים הכי אהובים, גם נראות חדשנית ואלגנטית, וכמובן טיפים שיעשו את ההבדל! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת שזמינה ללא הגבלת זמן! הפרטים המלאים כאן
אולי יעניין אותך גם

מתכונים
CookiBun נוטף שוקולד – כשבריוש פוגש עוגייה
אם אתם פה, כנראה שגם לכם יש חולשה לשוקולד נמס, לעוגיות שוקולד צ’יפס צ’ואיות ובעיקר לשילובים מפתיעים. למאפה שתגלו כאן קראתי CookiBun כי הוא בדיוק זה: מיזוג
לקריאה >>
מתכונים
עוגת נאנטה-פשטות מושלמת וטעם רום משגע
יש קינוחים שמספרים סיפור. הם לא רק טעימים, הם נושאים איתם רגעים, ריחות ומפגש עם השראה גדולה. את עוגת Gâteau Nantais הזו הכנתי בהשראת אחד הקונדיטורים שאני הכי
לקריאה >>
מתכונים
פטיפור קדאיף פיסטוק בהשראת פריז
יש קסם בפריז שאי אפשר לעמוד בפניו – במיוחד כשזה מגיע לעולם הקינוחים. ואם יש קינוח שהייתי חייבת לנסות להכין – זה זה.בכל פעם שחלפתי ליד החלון של בוטיק
לקריאה >>



תגובות ומחשבות