[אם הוא לא מופיע, כדאי לבדוק בקד"מ או בספאם – ולהעביר אותו לראשי]
יש לי הצעה נוספת עבורך לסדנת קינוחים ללא גלוטןבואו ניישר קו- אלמד אתכם איך משתמשים במשקל מטבח בצורה מקצועית ונכונה, מה החשיבות של השימוש במשקל, ואיך זה עוזר לקבלת תוצאות טובות ומדוייקות יותר בקינוחים שלנו.
וגם תקבלו הסבר מפורט הכולל הדגמה מצולמת להכנה מקצועית של ג’לטין, וכמובן איך משלבים אותו בצורה נכונה במתכונים שלנו
עוגה מרכזית שמורכבת משכבת עוגת בראוניז, ושכבה של גנאש שוקולד חלב מוקצף, וטראפלס לקישוט
תופתעו לגלות כמה קל להכין מאותו מתכון שני קינוחים בצורות הגשה שונות. תלמדו להכין עוגת פיסטוק משגעת, ללא טיפת קמח, קונפי פטל, ציפוי עוגת משגע משוקולד רובי המיוחד, ולסיים את הכל עם קצפת מסקרפונה בגימור מדליק עם טריק!!
המוס שאני הכי אוהבת!! מוס מעולה בכוסות קינוח אישיות. מוס שוקולד מריר, שכבת קונפי פרלינה לוז ושכבה קראנצ’ית מושלמת לסיום
בראוניז מושחתים וקלים להכנה עם כל תוספת שעולה בדעתכם, ביס מושלם לסיום, שיכול להיות מוכן לשליפה ולהמתיק את הארוחות, לכל אורך החג
ליווי צמוד ואישי שלי – אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ללא הגבלת זמן – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך.
✔ לכל מי שאוהב קינוחים שווים
✔ למעוניינים ללמוד טכניקות מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה
✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוחים מרהיבים ומקצועיים, כמו בפריז, ולא יודע מאיפה להתחיל
100% מקצועיות במטבח – הצופים ילמדו לשקול חומרי גלם בצורה מקצועית
כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה
מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שרוכש את הסדנה, בוואטסאפ או במייל.
ניתן לצפות מתי שרוצים – הסדנה פתוחה עבורך לצפייה תמיד, בכל זמן שנוח לך. הדרכה שניתן לחזור ולצפות שוב ושוב.
סדנת זום- זו סדנה שמתקיימת בלייב יחד אתכם. בזמן שאני קובעת, המשתתפים מקבלים קישור ועולים לשידור יחד איתי. הסדנה מתקיימת בזמן אמת, מולכם ואתכם. ניתן לשאול שאלות תוך כדי הסדנה, ניתן לעיתים להכין יחד איתי את הקינוח שאני מדגימה.
סדנת אונליין- זו סדנה שאני מצלמת בעצמי מראש, ואח”כ עורכת את הצילומים. הסדנה אינה מתקיימת עם משתתפים נוספים
הסדנה הזו, של הקינוחים ללא גלוטן, זו סדנה שמורכבת מסדנאות זום שקיימתי לפני כשנה, וערכתי אותן כעת. הורדתי בעריכה את כל המלל המיותר, כדי להביא לכם רק את מה שחשוב. הסדנה כוללת את כל ההסברים הכי מפורטים, ממש כמו בסדנאות הפרונטליות שלי בסטודיו, על כל טכניקה, חומר גלם, זמני אפייה, וגם תשמעו את שאלות של משתתפי הסדנה.
לסיכום- זו סדנה שערכתי, היא אינה מתקיימת בשידור חי בזום, אלא סדנה שאתם יכולים להיכנס ולצפות בה בכל זמן שנוח לכם.
כן! בסדנה אני מלווה אתכם צעד-צעד עם הסברים מפורטים בנוגע לחומרי הגלם ולתהליכי העבודה, בצילום מקצועי ומפושט, כולל צילומי תקריב. כדי שתוכלו לראות הכל, צעד צעד, שלב שלב, ולא תפספסו דבר. מבטיחה שתצליחו להכין קינוח מושלם, בטעם ובנראות.
ברור! בהרשמה לסדנה, תקבלו לא רק סרטונים אלא גם קובץ מתכונים להדפסה.
כן – בסרטונים אני מסבירה באופן מפורט על חומרי הגלם והשימוש בהם.
בוודאי! הסרטונים יהיו פתוחים עבורכם לצפייה ללא הגבלת זמן.
אני יותר ממבינה את הצורך בקבלת תשובות מקצועיות, לכן אני מציעה לרוכשי הסדנה תמיכה מלאה שלי בוואטסאפ או במייל, שאינה מוגבלת בזמן.
היי, שמי ניצן, אני נושמת וחולמת קינוחים, מאז הילדות.
הגעתי ללימודי קונדיטוריה קצת באיחור, לאחר משבר משפחתי, בעקבותיו הייתי צריכה לחשב מסלול מחדש, ולבחור לאיזה כיוון ללכת. אז בחרתי לחזור לאהבת ילדותי, ונרשמתי לבית ספר אסטלה לקונדיטוריה בשנת 2009.
מאז, קינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים, והלימודים היו רק תחילתו של המסע שלי בתחום. מאז העמקתי את הידע שלי, והמשכתי להתפתח בתחום בהשתלמויות עם טובי השפים בעולם ובביקורים רבים בפריז, כדי ללמוד ולעקוב מקרוב אחר החידושים בתחום.
בשנים האחרונות אירחתי לסדנאות קינוחים בסטודיו שלי מאות אנשים. הסדנאות חווייתיות ומקצועיות, באווירה פריזאית, בהן אני מנגישה את טכניקות ההכנה של האפייה והקינוחים, וחולקת את הידע שצברתי. אני מאמינה שכולם יכולים להכין קינוח איכותי וטעים, מעוצב ואלגנטי.
אני יודעת שכולנו רוצים להכין ולאכול קינוח מרגש, איכותי וטעים, ולפעמים מה שצריך כדי להגיע להצלחה, זו את ההדרכה המתאימה.
ואתם? אתם פשוט צריכים לבוא עם תשוקה ואהבה לקינוחים
מזמינה אתכם להצטרף לקסם, ניצן