שעת התה בפריז
עם ניצן

מזמינה אותך להצטרף לקורס קונדיטוריה שיצרתי בקונספט חדשני

קורס שעת התה בפריז

שעת התה ניצן קינוחים וסדנאות

ניצן אהובה. קורס מושלם . לימדת אותי להגיע לטעמים חדשים, מושקעים, מיוחדים, כאלו שמשאירים את כולם בהלם. הענקת לנו המון ידע, מרקמים, דיוק, לא חסכת בהסברים והכל תמיד בחיוך ובאהבה  אורית

רוצה לרגש עם הקינוחים שלך?

רוצה להכין קינוחים שיבלטו מעל כל השאר, שיהיו ייחודיים ויצירתיים, ולא כמו של כולם?

להכין קינוחים שיהממו את כל מי שיטעם?

אני מזמינה אותך לקורס ייחודי ללימוד קונדיטוריה בקונספט שעת התה- קורס המשלב תוצרים מלוחים, עוגות בחושות ועוגיות בגימור מודרני וקינוחים אישיים יצירתיים ומרשימים בליווי הפתעות מטריפות להשלמת הטקס המרהיב. הקורס משלב מפגשים פרונטליים בסטודיו שלי בהרצליה ביחד עם בונוסים שווים בפורמט של קורסים דיגיטליים. הקורס הדיגיטלי מלווה את הקורס הפרונטלי, ומורכב מעשרות שיעורים ומתכונים שונים מאלו הנלמדים במפגשים בסטודיו

קורס מעשי ומקצועי להכנת קינוחים מוקפדים, איכותיים ואלגנטיים, בטעם ובמראה, שייקח אותך לשלב הבא בידע וביכולות שלך

הכל בקונספט טקס שעת התה האלגנטי והמרגש שמוגש במלונות יוקרה של 5 כוכבים!

 

איך מתקיים הקורס?

✔ קורס הפרונטלי מעשי ומתקיים בסטודיו שלי בהרצליה

✔ קבוצה קטנה של 6 משתתפים בלבד להבטחת יחס הכי אישי שיש

✔ מותאם להכנת הקינוחים והמאפים במטבח הביתי שלך

✔ 6 מפגשים, כל מפגש באורך של כ- 3-4 שעות

✔ כולל חוברת מתכונים מפורטת ואת תוצרי הקורס

✔ נלמד סה”כ כ- 40 מתכונים שונים במפגשים הפרונטליים ועוד כ- 50 מתכונים שונים בסדנאות הבונוסים שאני מעניקה מתנה! 

✔ מתכונים שניתן להשתמש בהם למגוון מטורף של קינוחים אחרים, שייתנו ביטוי ליצירותיות שלך!

וזה לא הכל!

אני מעניקה למשתתפים בונוסים מטורפים 

סדנאות דיגיטליות שילוו את הקורס המעשי, שייפתחו לצפייה כשבועיים לפני פתיחת הקורס. הסדנאות זמינות לצפייה מיידית, מכל מקום,  ללא הגבלת זמן

והבונוס הכי חשוב– תמיכה שלי לאחר הסדנה ללא הגבלת זמן

מה נכלל בעלות הקורס:

6 מפגשים פרונטליים בסטודיו

חוברת מתכונים מושקעת וצבעונית לכל משתתף

תמיכה שלי ללא הגבלת זמן

הפתעות ופינוקים נוספים

בונוס 1: קורס אונליין לפחזניות קרמבל עם מגוון מילויים שהם בסיס הקונדיטוריה 

קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז, קראנץ’ פרלינה והפתעת פרלינה רך (קורס בשווי 290 ש”ח)

בונוס 2: קורס אונליין לפטיפורים ייחודיים

ארטיק פרלינה לוז, בנופי אישי, פטיפור מוס גבינה פטל, טארטלט לימון בהגשה מודרנית (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 3: קורס אונליין לעוגיות ועוגות בחושות בגימור מודרני

עוגת שכבות וניל פסיפלורה, בחושה פרלינה קרמל, פיננסייר וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגיות ברטון ג’אנדויה (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 4: קורס אונליין למלוחים

טארט תרד בטכניקת הכנה ייחודית שלמדתי בפריז, פחזניות מלוחות בשתי מליות שונות, חטיף בצק בזיליקום וקרם גבינות ועשבי תיבול (קורס בשווי 390 ש”ח)

בונוס 5: 50% הנחה על כל הסדנאות הדיגיטליות שלי, הקיימות ואלה שיהיו בעתיד

(קוד קופון להנחה לרכישת הסדנאות יינתן בסיום המפגש הפרונטלי הראשון של הקורס)

כל הטוב הזה בעלות של:

2400 ₪ בלבד

ניתן לשלם עד 4 תשלומים

מחזור הבא של הקורס יתקיים בתאריכים:

ימי שישי 14, 21, 28  ליוני בשעות  9.00-13.00

ימי שישי 5, 12, 19 ליולי בשעות 9.00-13.00

ניתן ליצור קשר טלפוני/וואטס אפ לשאלות נוספות על הקורס

לתשלום ב- 4 תשלומים, צרו איתי קשר בוואטס אפ 052-2307798

לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל

ל-  nitzan@nitzan-desserts.co.il 

או בטלפון 052-2307798

מה זו ארוחת שעת התה?

✔ ארוחת שעת התה מתקיימת באולמות מפוארים במלונות יוקרה. זהו אירוע חברתי מפונפן המתקיים בשעות אחר הצהריים, שהתחיל אי שם במאה ה- 19 על מנת לפתור את הצורך בנשנוש בשעות אחר הצהריים. הטקס כולל שתיית תה, לצידו מוגשים סנדוויצ’ים קלילים, סקונס ומבחר מאפים וקינוחים, המוגשים במתקני הגשה מעוצבים. רגעים של פינוק ואלגנטיות.

✔ תודות למלכה ויקטוריה, התה של אחר הצהריים הפך לטקס הפורמלי ממנו אנו נהנים היום. טקס מפואר שמתקיים בחדרי אוכל מהמפורסמים במדינה, לכבוד אלו בעלי מעמד חברתי גבוה. לנימוס היה חלק גדול בטקס, החל מקוד הלבוש ועד לאופן בו נמזג התה. וזו בדיוק החוויה אותה נחווה בשעת התה המתקיימת במלונות היום.

✔ הטקס מתחיל עם הגשת משקאות חמים. ניתן לבחור את התה הרצוי מתוך תפריט תה עשיר במיוחד. כמובן ניתן לבחור משקה שוקולד חם או קפה וגם לבחור שמפניה שתלווה את הארוחה.

✔לאחר המשקאות, יוגשו המעדנים המלוחים והמתוקים על מתקני הגשה מרהיבים. אלה מנות בגודל ביס או שניים, שהן יצירות אומנות והוכנו על ידי שף פטיסייר מהמובילים שיש.

✔ מתחילים עם החטיפים המלוחים, בהם נמצא מיני כריכונים במגוון מילויים איכותיים, לעיתים גם לחמניות סקונס בליווי חמאה וריבה. בנוסף נקבל עוגיות מושקעות במיוחד, מאפים, עוגות איכותיות או מדלנים.

✔ לבסוף הדובדבן שבקצפת- הקינוחים! קינוחים שהשפים שמים עליהם דגש מיוחד גם מבחינת הטעם וגם מבחינת המראה- קינוח איכותי ברמה הכי גבוהה שמורכב מכמה שכבות ומרקמים, יש חשיבות לכל מרכיב ומרכיב בקינוח כדי שנקבל חוויה מושלמת ומרגשת. לעיתים נקבל קינוח עם פרשנות ייחודית של השף לקלאסיקות קיימות כמו למשל פריז ברסט או סיינט הונורה, ולצידו נקבל קינוח  חדשני פרי מוחו היצירתי. כמובן שגם שמים דגש על המראה החיצוני של הקינוח, ויוצרים קינוח בגימור אלגנטי ומוקפד שמוגש בצורה ייחודית. הקינוח הסופי שנטעם הוא בהחלט ברמה שאנחנו לא מכירים.

✔ זו חוויה מהנה וזוהרת המוגשת בסביבה יפייפייה, בחדר שכולו פאר וקסם. החל מהאולם בו מוגשת שעת התה, ממקומות הישיבה, סידור השולחן ועד לכלים היוקרתיים והשיקיים בהם נאכל את כל היצירות הטעימות האלה.

✔ אם אנחנו בפריז או בלונדון, למשך כשעתיים נזכה לשבת בחלל מפונפנן ומעוצב, נקבל שירות ברמה של מלון 5 כוכבים על כל המשתמע מכך, ונטעם מאכלים יצירתיים וייחודיים ברמה הכי גבוהה שיש!

אז מה נעשה כאן?

✔ נלמד קונדיטוריה בהתאם לקונספט המרגש של שעת התה (:

✔ נכין ארוחת שעת תה יצירתית, טעימה ואלגנטית בעצמנו, בקורס חדשני בן 6 מפגשים.

✔ נלמד מנות מתוקות ומלוחות חדשות ומקוריות, שמשלבות טעמים מעניינים וטכניקות עבודה מתקדמות ומקצועיות, שייקחו אותך לרמה הבאה ביכולות שלך

✔ במפגש האחרון והמסכם, שיכלול הפתעות מדליקות להשלמת החוויה והפיכת הסטודיו לחלל מעוצב וקסום, נחווה בעצמנו את ארוחת שעת התה, עם תוצרים שהכנו לאורך הקורס וגם עם תוצרים שתכינו בבית, לאחר כל הלמידה וההתנסות בקורס! 

✔100% מקצועיות במטבח- הקורס כולל הדרכות בסיסיות וחשובות, שישפרו את אופן העבודה במטבח בכל תוצר, הרבה מעבר לקורס זה:

  • עבודה נכונה עם משקל מטבח
  • הכנה מקצועית של ג’לטין
  • הסברים על המונחים המקצועיים בצרפתית- גנאש, פרלינה, קרמו ועוד
  • טמפרור שוקולד בקלות להכנת קישוטים מדליקים לטארטים
  • טיפים מקצועיים לקיצורי דרך והתייעלות בעבודה
  • נלמד על תפקיד חומרי הגלם במתכון וכמובן נשמע הסברים מפורטים על חומרים מיוחדים בכל קינוח

✔ נלמד להכין קינוחים טעימים ברמה חדשה, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים, ללא שימוש בתחליפים או בחומרים שעושים טעמי לוואי בקינוח

✔ נלמד להכין קינוחים מורכבים בדרך פשוטה ומונגשת, עם הסברים ברורים בכל שלב ושלב של תהליך ההכנה, מה דורש או מאפשר הקפאה, ואיך להגיש את הקינוח באופן מושלם  

✔ הקורס כולל גם סדנאות דיגיטליות למאפים מלוחים, עוגות וקינוחים, מתכונים שונים ממה שנלמד במפגשים הפרונטליים. הסדנאות הדיגיטליות נשארות לצפייה חוזרת ללא הגבלת זמן!

מה מבנה הקורס?

הקורס מורכב מ- 6 מפגשים פרונטליים בסטודיו שלי בהרצליה, בני 3 שעות כל מפגש. 

הקורס כולל לימוד קינוחים, עוגות ומלוחים. להורדת סיליבוס הקורס המלא, ניתן ללחוץ כאן

במפגשים בסטודיו נכין כל מאפה וכל קינוח מתחילתו ועד סופו, ללא שימוש בתוצרים שהוכנו מראש.

בחלק מהמפגשים יהיו תוצרים סופיים לקחת הביתה, ובחלק מהמפגשים לא נסיים תוצר עד סופו, אלא נסיים רק במפגש הבא.

רישום לקורס שעת התה כולל קבלת מערכי שיעור דיגיטליים נרחבים, שמטרתם ללוות, להוסיף ולחזק את הידע הנלמד בקורס הפרונטלי.

השיעורים הדיגיטליים שונים מהתכנים שיילמדו במפגשים בסטודיו, וכוללים הדרכות של התוצרים הבאים:

* פטיפורים: טארט לימון מודרני, בנופי אישי, ארטיק פרלינה, פטיפור מוס גבינה פטל

* קינוח פחזניות: בצק רבוך, בצק קרקלין, קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז 

* עוגות בחושות ועוגיות: עוגת פיננסייר וניל, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגת פרלינה לוז, עוגת שכבות פסיפלורה וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, חטיף ברטון שוקולד

* מלוחים: טארט תרד (בצק לטארט בטכניקה ייחודית), חטיפי בזיליקום גבינה, פחזניות מלוחות (כולל בצק קרקלין-פיתוח ייחודי שלי) במילוי קרם גבינה ואגסים מקורמלים

כל תוצר מורכב מכמה שכבות, מרקמים וטעמים, וכולל צילומי תקריב והסברים ברורים ומדוייקים בנוגע לחומרי הגלם, הטכניקות ותהליכי העבודה.

השיעורים זמינים לצפייה חוזרת ללא הגבלת זמן, וייפתחו לצפייה כשבועיים לפני פתיחת הקורס, בהתאם להתקדמותו.

חלק המתוקים כולל לימוד מגוון פטיפורים וקינוחים אישיים.

כל קינוח כולל כמה שכבות ומרקמים במגוון טעמים. שימת דגש מיוחד על לימוד טכניקות, טעמים ומרקמים מיוחדים ויצירתיים, שלא לימדתי עד היום.

וכמובן דגש על איכות הקינוח וגם על המראה הסופי, כדי שנקבל קינוח מרהיב, טעים ומרגש.

במפגש זה נלמד להכין חטיפים מלוחים מיוחדים, כולם בסגנון פינגר פוד.

בחלק זה נלמד להכין עוגות בחושות ועוגיות בגימורים מודרניים ובטעמים מיוחדים, כולם בהשראת המגמות העכשוויות בפריז

מפגש מרגש שיסכם את כל תהליך העבודה שלנו לאורך הקורס!

נכין יחד כמה הפתעות אחרונות, ואז נהפוך את הסטודיו לחלל מעוצב, בו נחגוג את סיום הקורס עם ארוחת שעת תה משלנו, בה נגיש תוצרים שלמדנו לאורך הקורס והכנו בעצמנו גם בבית.

נסיים את הקורס באווירה קסומה, כאילו אנחנו במלון 5 כוכבים, נתענג על כל התוצרים המעולים, נדבר ונשאל שאלות, נדמיין שאנחנו בפריז, ונקבל תעודת סיום קורס.

איזה טכניקות חדשות נלמד?

✔ קרמים בסיסיים: קרם וניל, אנגלז, פטיסייר, דיפלומט, קרמו שוקולד, פנקוטה, קצפת

✔הסבר מקצועי על גנאש והכנה נכונה שלו, כולל גנאש מוקצף

✔ מרנג שוויצרי 

✔ טמפרור שוקולד בקלות, להכנה של קישוטים ייחודים וקלים שמשדרגים את הקינוח

✔ חמאה אגוזית למגוון שימושים

✔ הכנת מגוון בסיסים כגון: ביסקוויט, דקואז, בצק פריך, שטרויזל

✔ פרלינה- איך מכינים פרלינה, מה ההבדל בינו לבין נוגט או מחית? 

✔ קרמל בכמה מרקמים למגוון שימושים

✔ קונפי, קראנצ’ים, ממרחים

✔ הכנה מקצועית של ג’לטין

✔עוגות ועוגיות מלוחות בליווי קרמים מיוחדים

✔הכנה נכונה של עוגות בחושות במגוון צורות וגימורים מודרניים וקלאסיים

מה נכלל בעלות הקורס:

6 מפגשים פרונטליים בסטודיו

חוברת מתכונים מושקעת וצבעונית לכל משתתף

תמיכה שלי ללא הגבלת זמן

הפתעות ופינוקים נוספים

בונוס 1: קורס אונליין לפחזניות קרמבל עם מגוון מילויים שהם בסיס הקונדיטוריה 

קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז, קראנץ’ פרלינה והפתעת פרלינה רך (קורס בשווי 290 ש”ח)

בונוס 2: קורס אונליין לפטיפורים ייחודיים

ארטיק פרלינה לוז, בנופי אישי, פטיפור מוס גבינה פטל, טארטלט לימון בהגשה מודרנית (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 3: קורס אונליין לעוגיות ועוגות בחושות בגימור מודרני

עוגת שכבות וניל פסיפלורה, בחושה פרלינה קרמל, פיננסייר וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגיות ברטון ג’אנדויה (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 4: קורס אונליין למלוחים

טארט תרד בטכניקת הכנה ייחודית שלמדתי בפריז, פחזניות מלוחות בשתי מליות שונות, חטיף בצק בזיליקום וקרם גבינות ועשבי תיבול (קורס בשווי 390 ש”ח)

בונוס 5: 50% הנחה על כל הסדנאות הדיגטליות שלי, הקיימות ואלה שיהיו בעתיד

(קוד קופון להנחה לרכישת הסדנאות יינתן בסיום המפגש הפרונטלי הראשון של הקורס)

כל הטוב הזה בעלות של:

2400 ₪ בלבד

ניתן לשלם עד 4 תשלומים

מחזור הבא של הקורס יתקיים בתאריכים:

ימי שישי 14, 21, 28  ליוני בשעות  9.00-13.00

ימי שישי 5, 12, 19 ליולי בשעות 9.00-13.00

ניתן ליצור קשר טלפוני/וואטס אפ לשאלות נוספות על הקורס

לתשלום ב- 4 תשלומים, צרו איתי קשר בוואטס אפ 052-2307798

הסדנה מתאימה לכל אחת ואחד!

✔ הסדנה מתאימה לכל הרמות- גם לאלו ללא הרבה ניסיון באפייה, כיוון שיש הסברים מפורטים בנוגע לכל התהליך, לכל חומר גלם, לכל מונח, ומכינים הכל בעצמנו בסדנה. וכמובן מתאימה לאלו שמחפשים לשדרג את הידע הקיים, לעלות לרמה הבאה, ולאתגר את עצמם בקינוחי רושם מהממים

✔ למי שמעריכים איכות וטעם של קינוח שווה

✔ לכל המתרגשים מביס שנלקח, עוצמים עיניים, ומחייכים

✔ למי שרוצה לחדש וללמוד להכין קינוחים יוצאי דופן בטעמם ובטכניקות שלהם

✔ לכל מי שחשקה נפשו להכין קינוחים מרהיבים, כמו בפריז, ולא יודעים מאיפה להתחיל

✔ למי שרוצה להעמיק וללמוד על חומרי גלם מיוחדים וטכניקות עבודה מקצועיות ומתקדמות בקונדיטוריה

מה עוד חשוב לדעת?

✔ כל משתתף מקבל חוברת מתכונים מפורטת להדפסה, וקופסה עם תוצרי הסדנה בסיומה

✔ מענה לכל שאלה – כן, אני זמינה לשאלות לכל מי שנרשם לסדנה, בוואטסאפ או במייל.

✔ סדנה אינטימית– הסדנה הכי אינטימית בשוק, ל- 6 משתתפים בלבד, להבטחת יחס חניכה אישי

✔ קיום הסדנה מותנה ברישום של מינימום 4 משתתפים. במקרה שאין 4 נרשמים, יוחזר התשלום במלואו לאלו שנרשמו

ניצן קינוחים סדנאות

מי אני?

היי, שמי ניצן, אני נושמת וחולמת קינוחים, מאז הילדות.

הגעתי ללימודי קונדיטוריה קצת באיחור, לאחר משבר משפחתי, בעקבותיו הייתי צריכה לחשב מסלול מחדש, ולבחור לאיזה כיוון ללכת. אז בחרתי לחזור לאהבת ילדותי, ונרשמתי לבית ספר אסטלה לקונדיטוריה בשנת 2009.

מאז, קינוחים זו התשוקה שמובילה את חיי המקצועיים, והלימודים היו רק תחילתו של המסע שלי בתחום. מאז העמקתי את הידע שלי, והמשכתי להתפתח בתחום בהשתלמויות מעמיקות ומגוונות עם טובי השפים בעולם:

Philippe Conticini,  Cedric Grolet,  Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Martin Diez , Arnaud Larher, Richard Hawoke, Melissa Coppel, Joan Martin 

בנוסף להשתלמויות אני מרבה לבקר  בפריז, כדי ללמוד ולעקוב מקרוב אחר החידושים בתחום- היצירתיות, הטעמים החדשים, חומרי גלם מעניינים. וכמובן גם בפריז אני ממשיכה ללמוד מהטובים ביותר- מהשף קארל מרלטי, בית הספר של מלון ריץ, השף האגדי מישאלאק, בתי הספר של Lenotre ואלאן דוכאס ועוד.

בשנים האחרונות, הבנתי איפה המקום בו אני הכי נהנית להיות. בסטודיו שליללמד אתכם להכין קינוחים יצירתיים, טעימים, הכי קרובים לפריז. אירחתי לסדנאות קינוחים בסטודיו עשרות אנשים, מהם אני מקבלת את הסיפוק הכי גדול- לראות את השיפור וההצלחה שלהם, לראות את היצירות שהם מכינים מקינוח שאני לימדתי, אין משהו ממלא מזה!

בסדנאות אני מלמדת קינוחים יצירתיים, מקוריים ומלאי השראה, קינוחים שיביאו אתכם לרמה הבאה וישאירו את כולם פעורי פה. הסדנאות חווייתיות ומקצועיות, באווירה פריזאית, בהן אני מנגישה את טכניקות ההכנה של האפייה והקינוחים, וחולקת את הידע שצברתי בדרך הכי קלה ומובנת. אני מאמינה שכולם יכולים להכין קינוח איכותי וטעים, מעוצב ואלגנטי. 

מאז הקורונה העברתי חלק מהסדנאות שלי לאונליין. הסדנאות הדיגיטליות מועברות באותה גישה- צילום איכותי, הנגשת הטכניקות הנלמדות, הכל בסבלנות ובאהבה, עם הרבה הסברים וידע. 

אני יודעת שכולנו רוצים להכין ולאכול קינוח מרגש, איכותי וטעים, ולפעמים מה שצריך כדי להגיע להצלחה, זו את ההדרכה המתאימה.

ואתם? אתם פשוט צריכים לבוא עם תשוקה ואהבה לקינוחים

מזמינה אתכם להצטרף לקסם, ניצן

תנו לבוגרי הסדנאות שלי לדבר...

"אהובה אין לי מילים ומספיק אותיות בא' ב' כדי להודות לך. הסדנה היתה מטורפת. כל פעם לומדת ממך מתכונים וטכניקות מטורפות. הגשתי היום את תוצרי הסדנה וכולם התעלפו והתמוגגו. תודה על הכל"
אורית קלנג
"זה לא מקרי שאת מעדיפה ללמד אשר לעבוד בקונדיטוריה מפונפנת כי את עושה את זה הכי טוב, הכי מדוייק, הכי בסבלנות, הכי מעניין, הכי יצירתי, הכי טעים אבל בעיקר הכי מה❤️ .... נתת לי את הבסיס הכי הכי רחב שאפשר לחלום עליו ולימדת שהשמיים הם הגבול וכזו את - כשזה מגיע לקונדיטוריה ולתלמידים שלך, השמיים הם הגבול מבחינתך. תודה על הסבלנות ועל הזמינות בתוך אינספור חפירות שלי בטלפון, בווטסאפ, במייל ופרונטלית 😜 תודה על הקורסים המדהימים שלך ועל תוצרים שומטי לסתות שהמתכונים שלהם הולכים איתי עד היום"
יונתן מיכאל
"ניצן את אלופת העולם! אין בכלל מילים שיכולות לדייק את מי שאת ואת הדרך הייחודית שלך להעביר ידע.....זכות גדולה לקחת חלק וללמוד ממך, את השראה ואני מעריצה את הדרך שלך"
קרן שלייפשטיין
"את באמת אדם מיוחד שלא מוצאים בכול מקום. הידע, הנתינה, השלמות הם מעל הכול. היה קורס מדהים, מושלם ומכיל המון ידע, והכי חשוב הועבר עם הרבה אהבה....רכשתי המון ידע ורעיונות חדשים לתוצרים מדהימים וטעימים.... ממליצה לכול אחת ואחת להגיע אליה... בזכותך שברתי את הפחד מהפחזניות המפחידות...תודה רבה על הכול"
איריס בלנקה
"ניצן היקרה וואו… קורס מעולה. עם מלא טעמים צבעים ומרקמים. ניצן את מיוחדת מקצועית עם לב ענק פשוט מנטש( בן אדם).את מלמדת עם כל הלב ובאהבה. עוד פעם תודה תודה"
אסתר איסר
"היתה סדנה מרתקת מושלמת, מלאה בטעמים, מרקים וטכניקות. מחכה כבר להתנסות באופן עצמאי. טרפנו את התוצרים המעולים, תודה רבה, את המורה מספר אחת"
יעל צחור
"ניצן, הטארט פיסטוק! היה חלומי ברמות של פריז! וואוו ממש הכי טעים שאכלתי. איזה כיף שיואב יודע להכין אותו עכשיו"
סיגלית

מה נכלל בעלות הקורס:

6 מפגשים פרונטליים בסטודיו

חוברת מתכונים מושקעת וצבעונית לכל משתתף

תמיכה שלי ללא הגבלת זמן

הפתעות ופינוקים נוספים

בונוס 1: קורס אונליין לפחזניות קרמבל עם מגוון מילויים שהם בסיס הקונדיטוריה 

קרם פטיסייר, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז, קראנץ’ פרלינה והפתעת פרלינה רך (קורס בשווי 290 ש”ח)

בונוס 2: קורס אונליין לפטיפורים ייחודיים

ארטיק פרלינה לוז, בנופי אישי, פטיפור מוס גבינה פטל, טארטלט לימון בהגשה מודרנית (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 3: קורס אונליין לעוגיות ועוגות בחושות בגימור מודרני

עוגת שכבות וניל פסיפלורה, בחושה פרלינה קרמל, פיננסייר וניל, עוגיות שוקולד צ’יפס ג’אנדויה, עוגת שיש שוקולד פיסטוק, עוגיות ברטון ג’אנדויה (קורס בשווי 450 ש”ח)

בונוס 4: קורס אונליין למלוחים

טארט תרד בטכניקת הכנה ייחודית שלמדתי בפריז, פחזניות מלוחות בשתי מליות שונות, חטיף בצק בזיליקום וקרם גבינות ועשבי תיבול (קורס בשווי 390 ש”ח)

בונוס 5: 50% הנחה על כל הסדנאות הדיגטליות שלי, הקיימות ואלה שיהיו בעתיד

(קוד קופון להנחה לרכישת הסדנאות יינתן בסיום המפגש הפרונטלי הראשון של הקורס)

כל הטוב הזה בעלות של:

2400 ₪ בלבד

ניתן לשלם עד 4 תשלומים

מחזור הבא של הקורס יתקיים בתאריכים:

ימי שישי 14, 21, 28  ליוני בשעות  9.00-13.00

ימי שישי 5, 12, 19 ליולי בשעות 9.00-13.00

ניתן ליצור קשר טלפוני/וואטס אפ לשאלות נוספות על הקורס

לתשלום ב- 4 תשלומים, צרו איתי קשר בוואטס אפ 052-2307798

לפרטים נוספים או שאלות ניתן גם ליצור קשר בדוא”ל

ל-  nitzan@nitzan-desserts.co.il 

או בטלפון 052-2307798

ניצן קינוחים