עוגיות שוקולד לוז

הפעם אני משתפת במתכון לעוגיות שוקולד לוז שהכנתי לאחרונה למשתתפי הסדנאות אצלי בסטודיו. מכיוון שהיו תגובות ממש נלהבות מהן, הבנתי שאני חייבת להעלות את המתכון גם לבלוג שלי.
כיוון שלא הספקתי לצלם את העוגיות, הפעם התמונות הן של ורד אוחיון, תלמידה מוכשרת שלי, שהכינה את העוגיות האלה כמה פעמים, לאחר שטעמה אותן אצלי באחת הסדנאות. תודה אהובה!
הצעה בול בשבילך- רוצה את המתכונים הכי שווים ישירות לוואטסאפ? לחיצה כאן תיקח אותך לקהילה המתוקה שלי
לעוגיות:
100 גרם חמאה קרה
55 גרם סוכר חום בהיר (דמררה)
40 גרם סוכר לבן
40 גרם ביצה טרופה (לטרוף ביצה ולשקול ממנה 40 גרם)
95 גרם קמח לבן
25 גרם קקאו
8 גרם קורנפלור
4 גרם סודה לשתייה
2 גרם אבקת אפייה
4 גרם מלח
150 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
70 גרם אגוזי לוז קלויים, קצוצים גס
הכנה:
- במעבד מזון לטחון חמאה, סוכרים וביצה
- להוסיף אבקות, לטחון למסה אחידה
- להעביר לקערה חדשה ולקפל למסה שוקולד ואגוזים
- לכסות את המסה עם ניילון נצמד, ולקרר כשעה במקרר
- לשקול כדורים של כ- 40 גרם, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים נוחים.
- לאפות בתנור שמחומם ל- 170 מעלות, כ- 12 דקות
ניתן לשמור עיגולי מסה, בקופסה סגורה במקפיא, לפני האפייה. כשמתחשק לנו עוגייה, פשוט לאפות ישירות מהמקפיא, בתנור שחומם מראש

תהנו, ואשמח לתיוגים על העוגיות שתכינו, זה הכי משמח אותי לראות.
ניצן
מזמינה אותך לקהילת המתכונים החדשה שפתחתי בוואטצאפ-קבוצה שקטה למתכונים וטיפים, כדי לא לפספס את המתכון הבא שלי. פשוט ללחוץ כאן ישר לקבוצה השקטה בוואצאפ
לסדנאות דיגיטליות שלי- כל הפרטים כאן

מזמינה אותך ללמוד את כל הסודות לפחזנית המושלמת, הכי קרוב לפריז! גם הסודות לאפייה, וגם קרמים מושלמים למילוי. הכל בסדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אותך צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם. כל הפרטים כאן
סדנת מלוחים דיגיטלית כל הפרטים כאן

מלוחים לשבועות, מקוריים, טעימים, עם הסברים מפורטים וברורים להכנה!! ויהיה לך שולחן מושלם לאירוח! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת, 3 מלוחים שווים וטעימים עם 2 קינוחי בונוס מתנה! הפרטים המלאים כאן
אולי יעניין אותך גם

מתכונים
פטיפור קדאיף פיסטוק בהשראת פריז
יש קסם בפריז שאי אפשר לעמוד בפניו – במיוחד כשזה מגיע לעולם הקינוחים. ואם יש קינוח שהייתי חייבת לנסות להכין – זה זה.בכל פעם שחלפתי ליד החלון של בוטיק
לקריאה >>
מתכונים
ברוקיז- בראוניז ועוגיות שוקולד צ’יפס
בראוניז או עוגייה?למה לבחור – כשאפשר גם וגם. מחפשת מתכון לברוקיז מושחתים וקלילים?ברוכה הבאה לקינוח שיש בו הכל – גם בראוניז רך ונמס, וגם עוגיית שוקולד
לקריאה >>
מתכונים
קרם ברולה וניל
יש קינוחים שתמיד ירגישו כמו קלאסיקה שלא יוצאת מהאופנה – וקרם ברולה הוא בדיוק כזה. שכבת הקראנץ’ הפריכה שמתנפצת בנעיצת הכפית, ומגלה תחתיה קרם רך, עשיר
לקריאה >>
תגובות ומחשבות