כבר 16 שנה אני לומדת מהקונדיטורים המובילים בעולם את הסודות לפטיסרי צרפתי אמיתי

ניצן סלומון סדנה סדנת קינוחים עם השף ג'וליאן אלוורז

פחזניות פריז בבית שלך

הסודות של הפחזנית המושלמת - הסדנה שתיקח אותך לרמה הבאה

וגם את תוציאי מהתנור שלך מגש פחזניות שנראות כאילו יצאו מחלון ראווה בפריז

אפס קריסה. מקסימום מחמאות. 

שיטה שמעניקה לך מיומנות של מקצוענית, בלי לצאת מהמטבח שלך

פחזניות
חתך פחזניות פריז בבית שלך סדנה ניצן קינוחים וסדנאות
פחזניות פריז בבית שלך צורת מספר סדנה ניצן קינוחים וסדנאות

את אוהבת לאפות. את משקיעה. את כבר לא מתחילה.

כולם סביבך יודעים את זה –
החברות שואלות “מה את מביאה למפגש”?
הילדים מחכים לריח מהתנור,
ובמפגשים משפחתיים את כבר מזמן “הקונדיטורית של המשפחה”.

אבל כשזה מגיע לפחזניות… משהו לא מסתדר.
יש פער בין הרצון לתוצאה.
לא כי אין לך יד – אלא כי חסר לך ה־איך לזהות.

הפחזניות צונחות, הקרם לא במרקם הנכון,
ובכל פעם את שוב לא בטוחה – מתי לעצור את הבישול? כמה ביצים להוסיף?
מתי הקרם מוכן באמת?

ואז את גוללת בפייסבוק, רואה מישהי מעלה מגש של פחזניות מושלמות,
ויודעת שהיא כנראה השתמשה במוכן. 
אבל משהו בפנים מתכווץ
“איך אני, עם כל מה שאני כבר יודעת, עדיין לא מצליחה לפצח את זה?

וזו אולי התחושה הכי מתסכלת
כי את זו שמצפים ממנה להבריק עם קינוח בכל מפגש
זו שמביאה את ה-וואו למפגש
אבל בהכנת הפחזניות עדיין לא הצלחת 

פחזניות פריז בבית שלך סדנה ניצן קינוחים וסדנאות

אז למה זה לא מסתדר (גם כשעובדים לפי מתכון)?

כי רוב המתכונים מדלגים על החלקים החשובים באמת –
הסימנים הקטנים שבדרך.
מתי לעצור, איך לזהות את המרקם הנכון 
חסר הסימן הברור לרגע שבו הבצק באמת מוכן
אין שיטה מסודרת שמחברת בין ההכנה, הזילוף, האפייה וההרכבה.

ובמקום ידע – יש בלבול.
סרטונים עם הרבה רעש ומעט הסבר,
ניסיונות חוזרים עם חומרי גלם יקרים,
והרבה תסכול.

עם כל ניסיון שלא מצליח, המוטיבציה יורדת קצת,
ואיפשהו את שומעת קול קטן שאומר – “אולי זה פשוט לא בשבילי”.

אבל בפנים את יודעת – זה כן בשבילך.
ואת כן יכולה להגיע לרמה הזו
כי יש לך תשוקה אמיתית לאפייה וליצירה

ובסוף, את רק רוצה לפתוח את התנור ולחייך.
שהפחזניות שלך יהיו תפוחות, יציבות, מושלמות.
שהקרם יהיה במרקם הנכון,
את רוצה להבין מה את עושה – לא לנחש.
להרגיש ביטחון אמיתי בכל שלב,
ושהתוצאה תחזור על עצמה – לא במקרה.

מה שאת באמת צריכה
זה לא עוד מתכון גנרי מיוטיוב.
את צריכה את ההדרכה הנכונה
שיטה מסודרת, עם כל הסודות, הטכניקות והדיוקים
שילמדו אותך סוף־סוף איך להכין פחזניות מושלמות, כמו בפריז.

ונחשי מה?
זה בדיוק מה שאני הולכת להראות לך –
כדי שתוכלי לעשות את זה לגמרי בעצמך.

אבל רגע לפני, אם עדיין לא הכרנו... נעים מאוד, אני ניצן.

קונדיטורית ניצן סלומון

ב־16 השנים האחרונות אני מלמדת את הסודות ליצירת קינוחים ברמה של פטיסרי צרפתי – אצלך במטבח.

האמת?
ההתחלה שלי הייתה רחוקה מזה לגמרי.
לא אפיתי עוגות כילדה, לא הייתי בשלנית,
והמקסימום שהכנתי היו פנקייקים מהספר “ילדים מבשלים”.

אבל אהבתי קינוחים.
והכי אהבתי לעמוד ליד אמא שלי במטבח,
ולחכות ללקקן עם השאריות של בלילת עוגת השוקולד.

בגיל 29 החלטתי לעשות חישוב מסלול מחדש.
אחרי שסיימתי תואר שני והבנתי שזה לא הכיוון שלי
ובחרתי ללכת עם הלב.
עם האהבה למתוק, ליצירה, ולתחושת הדיוק שבקונדיטוריה.

בשנת 2009 התחלתי ללמוד בבית הספר “אסטלה”,
שם גם סיימתי קורס שוקולטיירים.
מאז לא הפסקתי ללמוד, להתפתח ולטעום.

נסעתי לבתי ספר בפריז, בברצלונה ובקייב,
והשתלמתי אצל השפים הגדולים בעולם
Philippe Conticini, Cedric Grolet, Julien Alvarez, Frank Haasnoot, Melissa Coppel, Guillaume Mabilleau, ועוד רבים אחרים.

ניצן סלומון סדנה בפריז סדנת פחזניות בית ספר לנוטרה בפריז
ניצן סלומון סדנה בפריז עם השף קארל מרלטי

בשנים הראשונות מכרתי קינוחים מהבית,
אבל לאט־לאט נשים התחילו לבקש סדנאות 
ללמוד להכין בעצמן קינוחים מדויקים כמו בקונדיטוריה.

וככה גם אני גיליתי כמה אני אוהבת ללמד – ולהעביר הלאה את הידע שלי,
ולהראות שגם במטבח ביתי אפשר להגיע לדיוק של פטיסרי צרפתי אמיתי

כבר 9 שנים אני מנהלת סטודיו פעיל בהרצליה,
מלמדת קבוצות קטנות בסדנאות פרונטליות,
ומלווה מאות תלמידות מדי שנה גם בקורסים דיגיטליים.
(ואת חלקן אפילו לקחתי איתי לסיורים קולינריים בפריז)

אני טסה לפריז כמה פעמים בשנה, כדי להביא השראה, טרנדים, טכניקות חדשות,
וחומרי גלם חדשים – היישר למטבחים של התלמידות שלי.

ניצן סלומון טועמת בפריז

כל שיעור שאני מעבירה נולד מאהבה אמיתית למקצוע
משילוב בין דיוק טכני ברמה הגבוהה ביותר, לבין אווירה אישית, נגישה וחמה.
ואני עדיין מתרגשת כל פעם מחדש כשהפחזנית בתנור מתחילה לתפוח.

כי זה לא רק קינוח –
זו תחושת יצירה, סיפוק ואהבה שאני שמחה להעביר הלאה.

אני כאן כדי להראות לך
שעם הסבר נכון, הדרכה סבלנית,
שלבים מדויקים והכוונה בגובה העיניים –
גם את יכולה להכין קינוחים שנראים כאילו יצאו מחלון ראווה בפריז.

המלצות לקוחות סדנה דיגיטלית ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות

בשביל זה בדיוק יצרתי עבורך את הקורס:

“פחזניות פריז בבית שלך”

הסודות של הפחזנית המושלמת - הסדנה שתיקח אותך לרמה הבאה

מוקאפ סדנת פחזניות דיגיטלית

אחרי 16 שנות ניסיון, מאות ניסיונות במטבח,
ועשרות קורסים בארץ ובחו”ל –
פיצחתי את השיטה שמעניקה לך שליטה אמיתית בכל שלב בתהליך.

תרגמתי ידע מקצועי של קונדיטוריות לשפה ברורה שכל אחת יכולה ליישם בבית.
אני מביאה לך את הסודות הקטנים שמפרידים בין מתכון “שעובד לפעמים”
לבין תוצאה יציבה, עקבית ומרשימה באמת.

סדנה דיגיטלית שתיקח אותך צעד־אחר־צעד
מפחזניות שנופלות, לפחזניות מושלמות שלא מפסיקות לקבל מחמאות.
בלי קיצורי דרך, בלי מתכונים שמדלגים על שלבים חשובים,
ובלי תחושת “אני לא בטוחה מה אני עושה פה”.

בדיוק ההפך –
הקורס הזה נבנה כדי לתת לך שליטה מלאה בתוצאה:
עם הסברים ברורים וטכניקות מקצועיות
 

המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות דיגיטלית ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות

מה את הולכת ללמוד כאן?

תגלי את סימני הדרך הברורים להצלחה בבצק הרבוך –
הבסיס לכל פחזנית מושלמת.

תלמדי לזהות בדיוק:
איך נראה המרקם הנכון,
מתי הבצק מוכן,
כמה ביצים להוסיף,
ואיך לזלף נכון כדי לקבל תוצאה אחידה ומדויקת – בכל פעם.

נלמד גם את כל הכללים לאפייה מושלמת:
הטמפרטורה המדויקת, שלבי האפייה הנכונים,
איך לשמור על מרווחים,
וכמה זמן לייבש בתנור כדי לקבל פחזניות תפוחות, קלילות ואווריריות.

והתוצאה?
פחזניות שנראות- וטועמות – כמו בפטיסרי אמיתי.
עם נגיעה אחרונה שמרימה הכול:
שילוב מושלם של בצק קרוקלין עדין, קרם דיפלומט וקרם פרלינה לוז,
לב מפתיע של פרלינה נוזלי ושכבת קראנץ’ מושחתת,
וטאץ’ אסתטי שנותן לכל פחזנית את המראה של חלון ראווה בפריז.

מה מחכה לך בתוך הסדנה “הסודות של הפחזנית המושלמת”

מוקאפ סדנת פחזניות דיגיטלית

חלק 1 - הכנת הבצק הרבוך (Pâte à Choux):

הבסיס לכל פחזנית מושלמת.
נלמד יחד איך להכין בצק רבוך מדויק,
עם כל הסודות, הטיפים והניואנסים הקטנים שעושים את ההבדל.

תראי בדיוק איך לזהות את המרקם הנכון –
מתי הוא מוכן, ואיפה עובר הגבול בין “עוד קצת” ל“מושלם”.

תתנסי בטכניקות זילוף שונות שיבטיחו פחזניות אחידות ויפות,
ותלמדי את 
כללי האפייה הנכונים

הטמפרטורה המדויקת, השלבים הנכונים,
ומה אסור לעשות באמצע הדרך (כן, כולל מתי לא לפתוח את התנור!).

ונעבוד גם עם בצק קרוקלין (קרמבל פריך) שנאפה יחד עם הפחזנית, תוספת שמעניקה טעם, מרקם, ותורמת למראה המושלם של הפחזניות

מוקאפ פחזניות

חלק 2 - קרמים קלאסיים ומילויים יוקרתיים

נצלול לעולם הקרמים הקלאסיים של הקונדיטוריה הצרפתית:
מה זה בעצם קרם אנגלז, מה ההבדל בין פטיסייר, דיפלומט ומוסלין,
ומתי משתמשים בכל אחד מהם.

נכין יחד:

קרם פטיסייר קלאסי חלק, עשיר ויציב.

קרם דיפלומט עדין וקליל.

קרם פרלינה לוז אמיתי – כולל הכנת מחית פרלינה לוז בעצמנו.

נוסיף גם שכבה קריספית למילוי,
ולב נמס של פרלינה לוז – ההפתעה הקטנה שהופכת כל ביס ל‘וואו’

מוקאפ פחזניות

חלק 3 - מליות, ציפויים ועיצוב

החלק שבו הפחזניות שלך מקבלות את המראה של פטיסרי אמיתי:

קרמל רך למילוי מושלם.

ציפוי קרמל פציח לטבילת הפחזניות – למראה מבריק ונוצץ.
קצפת מסקרפונה וניל עשירה לזילוף ולגימור קלאסי.

מוקאפ פחזניות

חלק 4 - אחסון, הקפאה ותזמון

איך לשמור על התוצאה מושלמת גם אחרי שהכנת.
מתי למלא, מה אפשר להקפיא,
ואיך לתכנן הכול מראש בלי לחץ – גם כשאת מארחת.

פרק שיחסוך לך עוגמת נפש וייתן לך שליטה מלאה על התהליך,
כך שתמיד תרגישי רגועה, מוכנה ומדויקת.

את כבר מכירה אותי, אז את יודעת -
אני אף פעם לא עוצרת רק בקורס עצמו

אלה הבונוסים שמחכים לך בסדנה

רציתי שתוכלי להרגיש באמת שיש לך את כל הכלים להצליח
אז אני מחכה לך בפנים עם 9 בונוסים שווים במיוחד:

מוקאפ פחזניות

בונוס #1 שימוש נכון במשקל מטבח

הסוד לדיוק של קונדיטורית אמיתית!
תלמדי איך לשקול נכון מרכיבים, לעבוד בדיוק מירבי,
ולהגיע לתוצאות אחידות שחוזרות על עצמן – בכל פעם מחדש.

בונוס #2  סרטון הדרכה להכנת מסת ג’לטין

תפסיקי לפחד מג’לטין – תלמדי את השלבים המדויקים להכנה נכונה,
ואיך להשתמש בו כדי להגיע למרקם חלק, יציב וללא גושים.

בונוס #3  פרלינה, נוגט ומחית אגוזים

נבין סוף־סוף את ההבדל בין פרלינה, נוגט ומחית אגוזים
נלמד איך להכין מחיות איכותיות בבית, ואיך זה משפיע על הטעם, המרקם והתוצאה הסופית

בונוס #4   שימוש בגלוקוזה נוזלית

נלמד איך לעבוד עם גלוקוזה – איך משתמשים בה, ומה תפקידה בקינוח

מוקאפ פחזניות

אבל יש עוד כל כך הרבה שרציתי להעניק לך

לא התאפקתי, והוספתי עוד בונוסים של השראה, עיצוב וליווי

בונוס #5   עיצוב פחזניות בצורת מספרים

תלמדי איך להפוך את הפחזניות שלך למרכז שולחן חגיגי 
עיצוב מרשים בצורת מספרים, מצופות בקרמל פציח ומקושטות בזילוף מסקרפונה בסגנון סנט־הונורה.

בונוס #6  מתכון לקרם פיסטוק מושלם

קרם עשיר, קטיפתי וטעים במיוחד – מושלם למילוי פחזניות, טארטים, עוגות שכבות ועוד.

בונוס #7 מתכון לציפוי בצק קרוקלין (קרמבל) בשלושה טעמים

 וניל, פולי קקאו וקרמבל קקאו – כדי שתוכלי לגוון, להפתיע ולתת לכל מגש פחזניות מראה אחר.

בונוס #8 קבוצת תמיכה בוואטסאפ

קהילה תומכת של תלמידות שלמדו את הסדנה.
כאן משתפות תמונות, מתייעצות, מקבלות טיפים, וגם הרבה פירגון.

בונוס #9 ליווי אישי שלי, ניצן, ללא הגבלת זמן

שולחת לי תמונה, סרטון או שאלה – ואני שם איתך צעד-אחר-צעד, עונה, מדריכה ומוודאת שתצליחי.
עד שתרגישי שהפחזניות שלך מושלמות באמת

המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות דיגיטלית ניצן קינוחים וסדנאות

ניצן, כמה כל הטוב הזה עולה?

השווי האמיתי של כל זה?
בינינו – קורס כזה, עם הליווי, הבונוסים והדיוק –

 יכול להימכר בקלות ב־ 350 ש”ח.

אפילו במחיר של 249 ש”ח – הוא היה משתלם בטירוף.

כי בואי נהיה כנות:
כמה כסף כבר שפכת על חומרי גלם שירדו לפח?
כמה שעות בזבזת על סרטונים לא מדויקים מיוטיוב?
וכמה פעמים הלכת לישון עם תסכול, כי שוב זה לא יצא כמו שדמיינת?

אז לא. הפעם זה הולך להיות אחרת.

אני פותחת פה הזדמנות.
הזדמנות לכל מי שאוהבת לאפות 
לגלות שהיא יכולה הרבה יותר
הזדמנות ללמוד, להבין, לשלוט בתוצאה.

וזה הסיפור שלי – הפכתי את התשוקה שלי לשליחות

אבל בגלל שאני יודעת כמה את משקיעה גם ככה,
וכמה חשוב לך להרגיש שאת לא עוד חובבת שמאלתרת – אלא מקצוענית אמיתית,
החלטתי לפתוח את הקורס הזה במחיר של:
79 ש”ח בלבד!!!!

 מחיר לזמן מוגבל, לתקופת ההשקה
כולל כל הבונוסים!

(כן, פחות מפחזנית בקונדיטוריה השכונתית שהוצאה מהקפאה)

ניצן סלומון עם קינוח בפריז

ואם את קוראת את זה עכשיו – את עדיין בתקופת ההשקה.
כן, קראת נכון. זו ההזדמנות שלך לגלות שזה אפשרי 

ושווה לך לקחת אותה עכשיו.

כל מה שאת צריכה לעשות עכשיו:
1️⃣ למלא את הטופס כאן למטה
2️⃣ להשלים את ההרשמה בדף התשלום המאובטח
3️⃣ ותוך 15 שניות – תקבלי למייל שלך גישה מלאה לקורס, לבונוסים, לחוברת ולכל ההדרכות.

איך זה עובד – פשוט, נגיש, ונוח לכל אחת:

נרשמת – וצופה מיד:
ברגע שאת נרשמת, את מקבלת גישה מיידית לסדנה
כל התכנים זמינים לצפייה מיידית, בזמן שנוח לך, ללא הגבלת זמן
בכל זמן, מכל מקום, ובכל מכשיר (מחשב, טלפון או טאבלט).

הכול מצולם צעד־אחר־צעד:
מהכנת הבצק ועד שלב הקישוט.
רואים הכול מקרוב, עם הסברים ברורים, הדגמות וזוויות צילום שמראות בדיוק איך זה אמור להיראות.

צפייה חוזרת – כמה שתרצי:
הגישה פתוחה לכל החיים.
אפשר לעצור, לחזור אחורה, לצפות שוב ושוב – בקצב שלך, מתי שנוח לך.

ליווי אישי וקבוצת תמיכה:
בכל שאלה – את לא לבד
יש לך גישה ישירה אליי בוואטסאפ, עם תשובות אישיות, תמיכה, והכוונה צעד־צעד

חוברת מתכונים מעוצבת:
תקבלי חוברת דיגיטלית מסודרת וברורה להדפסה
עם כל המתכונים, השלבים, הטיפים וההערות המקצועיות שלי

המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות

אז עכשיו את כבר יכולה לדמיין את הפחזנית שתיצרי

 בסדנה הסודות של הפחזנית המושלמת תביני סוף־סוף את ה“למה” שמאחורי כל שלב,

תראי במו עינייך את סימני הדרך,
ותגלי שזה לא עניין של “כישרון” – אלא של ידע, דיוק, והנחיה נכונה.

תוציאי פחזניות יציבות שלא צונחות, תפוחות ופריכות בכל פעם מחדש.
תכיני קרם פטיסייר אמיתי, קרם דיפלומט מושלם, קרם פרלינה לוז עשיר, קרמל רך ונמס בפה,
ותדעי בדיוק איך לשלוט בכל מרקם.

כבר מהשיעור הראשון תרגישי שאת מבינה –
לא משננת, לא מנחשת, אלא ממש מבינה מה קורה.
הכול מצולם בזוויות מדויקות, עם הסברים מפורטים, קלוז־אפים של המרקם,
והדרכה מדויקת לכל שלב.
תצפי בי, תעצרי, תחזרי, תבשלי איתי – ותראי איך זה קורה אצלך במטבח.

ואז יגיע הרגע הזה –
הפעם הראשונה שתפתחי את התנור ותראי פחזניות מושלמות, תפוחות, זהובות.
זה רגע של סיפוק טהור.
וכשיטעמו מהן בבית ויגידו לך “זה נראה כמו מחלון ראווה בפריז” 
תדעי שאת כבר לא “מנסה”.
את שולטת. את יודעת. את קונדיטורית – בבית שלך.

הגיע הזמן שלך לדעת בדיוק מה את עושה –
ולהוציא מהתנור תוצאה שאת גאה בה באמת.
הצטרפי עכשיו לסדנה “הסודות של הפחזנית המושלמת”,
ותוך ימים ספורים תרגישי את השינוי –
מהתסכול… להצלחה אמיתית.

 רק 79 ש”ח בהשקת הבכורה.
גישה מיידית, צפייה חופשית וללא הגבלת זמן.

ניצן סלומון סדנה בפריז סדנת פחזניות בית ספר אלן דוכאס

למי מתאים הקורס?

יש לך ניסיון באפייה, אבל את מרגישה שתקועה באותה רמה.
את כבר מכינה עוגות גבינה, שמרים ועוגיות –
אבל כשזה מגיע לקינוחים ברמה מתקדמת יותר… את עוצרת.
חוזרת למוכר והבטוח, למרות שבלב ממש בא לך להצליח להכין קינוח מתקדם יותר.

ניסית להכין פחזניות – וזה לא נגמר טוב.
הבצק לא הסתדר, הקרם התפרק, הזילוף היה מלחיץ…
ואמרת לעצמך “פעם אחרונה”.
אבל בכל פעם שאת רואה תמונה של פחזניות מושלמות באינסטגרם –
משהו קטן בך לוחש:“”אני גם רוצה להצליח ככה.”

את אוהבת שהקינוחים שלך גורמים ל־‘וואו’, לא רק ל־‘טעים’.
את משקיעה, את יצירתית,
אבל מרגישה שהקינוחים שלך כבר לא מייצגים את הסטנדרט שלך.
את רוצה ליצור משהו שמרגיש מוקפד ומקצועי באמת.

את לא רוצה עוד מתכון – את רוצה להבין. לשלוט. להרגיש בטוחה.
לא מתכון מגוגל, אלא מישהי שמראה לך בדיוק מה קורה בכל שלב,
בגובה העיניים, בלי מילים מסובכות, ועם ליווי אמיתי בדרך.
פעם אחת ולתמיד – לדעת מה את עושה.

אם את מהנהנת עכשיו –
תדעי שאת לא לבד.
עשרות נשים כבר היו בדיוק במקום הזה –
והיום הן מוציאות מהתנור פחזניות מושלמות, עם חיוך של ניצחון.

המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות
המלצה סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות

שאלות נפוצות

אין לי תנור מקצועי…

מעולה, גם לי בבית יש תנור רגיל לגמרי.
בסדנה אני מראה איך להצליח בדיוק עם מה שיש – באילו טמפרטורות להשתמש,
איך לזהות כשהפחזניות מוכנות, ואיך להגיע לתוצאה מקצועית בלי ציוד מיוחד.

"אין לי מלא זמן פנוי… אני אצליח לעמוד בזה?"

ממש בגלל זה בחרתי בפורמט דיגיטלי – את צופה מתי שנוח לך, בקצב שלך, בלי לחץ.
הקורס מחולק לפרקים קצרים וברורים – כך שאפשר להתקדם גם אם יש לך רק 20 דקות ביום.

כמה שיעורים יש?

הסדנה כוללת 8 שיעורים מרכזיים ועוד בונוסים מצולמים.
כל שיעור ממוקד בנושא אחד – בצק רבוך, קרמים, קרמל, הרכבה ואחסון
עם הדגמות ברורות וקלוז־אפים שמראים בדיוק איך זה אמור להיראות.

אני לא מקצועית, זה לא לרמה שלי?

זו בדיוק הסיבה שהסדנה נוצרה 
היא מתאימה גם למי שמכינה עוגה בחושה ורוצה לעלות שלב, וגם למי שכבר אופה שנים.
אני מסבירה הכול בגובה העיניים, עם הסברים פשוטים ותמיכה אישית ממני – עד שתצליחי.

"ומה אם יש לי שאלה או שמשהו לא יוצא לי?"

את לא לבד! אני אישית זמינה עבורך בוואטסאפ – לכל שאלה, התייעצות או תמונה שתרצי לשלוח כדי לקבל פידבק. התמיכה שלי אינה מוגבלת בזמן!
ויש גם קבוצת תמיכה של משתתפות כמוך – מקום מפרגן לשתף, לשאול ולהתלהב יחד ❤️

ניסיתי בעבר וזה לא עבד…

ברור. כי עד היום לא היה מי שיסביר מה עומד מאחורי כל שלב.
כאן את לא רק עושה – את מבינה למה זה עובד.
וברגע שתביני את זה – הכול יתחבר, והפחזניות שלך פשוט יצליחו.

איך אני מקבלת את הסדנה?

מיד אחרי התשלום תקבלי למייל לינק וסיסמה.
בלחיצה אחת את בפנים – כל השיעורים זמינים לצפייה מיידית מכל מכשיר,
ואת יכולה לחזור עליהם כמה פעמים שתרצי

זה רק מתכון מוקלט?

ממש לא. זו הדרכה מקצועית עם הדגמות צעד־אחר־צעד, הסברים, סימני דרך וזוויות צילום ברורות.
בנוסף תקבלי חוברת מתכונים מעוצבת עם כל הגרסאות, הקרמים והבונוסים

ואם ארצה לחזור שוב?

אין בעיה – הגישה לסדנה היא לכל החיים.
את יכולה לצפות, לעצור, ולחזור מתי שתרצי

"למה להירשם עכשיו? אולי בהמשך..."

כי אם את קוראת עד כאן – סימן שזה מדגדג לך.
ואם תדחי את זה שוב, סביר להניח שזה פשוט יתמסמס.
המחיר הנוכחי פתוח רק ל־200 נרשמות ראשונות – ואחר כך הוא קופץ.
אז אם לא עכשיו – מתי?

סדנת פחזניות ניצן קינוחים וסדנאות

מילה ממני אלייך..

כשיש לך את ההסבר הנכון, את הסדר הנכון, ואת הדרך לראות שלב-שלב מה לעשות
פתאום קינוחים שנראו “לא מהעולם הזה” הופכים לפשוטים.

לא קלים – פשוטים.
מרשימים, טעימים, ומהסוג שגורם לכולם לשאול:
“רגע, את הכנת את זה בבית?”

וזה בדיוק הסיבה שיצרתי את הקורס הזה.
כי אני זוכרת את התחושה הזו 
של לרצות לרגש, להשקיע, להוציא קינוח שיגרום לעיניים לנצוץ 
אבל להרגיש שזה “גדול עליי”.

אז החלטתי להוריד את החומות.
להעביר הלאה את כל מה שלמדתי,
ולפתוח את הדלת הזו – גם עבורך.

אם קראת עד לפה – כנראה שזה לא סתם.
ואם יש אפילו חלק קטן בך שרוצה לגלות מה את באמת מסוגלת להוציא מהתנור
אז תני לו את המקום.

זה הרגע שלך להעז
תלחצי על הכפתור, תיכנסי לסדנה
ותגלי כמה זה פשוט כשעובדים נכון.

אני מחכה לך בפנים
שלך,  ניצן

ניצן קינוחים