קינוח גבינה פסיפלורה מהיר

דודה שלי האהובה תמיד מעדיפה קינוח חמצמץ. לכן בכל מפגש משפחתי אני דואגת שיהיה קינוח אחד כזה לפחות, כדי שדודה שלי תהיה מרוצה (: למפגש הקבוע של יום העצמאות, הכנתי את הקינוח הזה בקערה המיוחדת שאמא שלי הביאה ממקסיקו, לפני למעלה מ- 50 שנה! הקערה התאימה לי בדיוק לקינוח הזה שיצרתי.

קינוח גבינה מהיר להכנה, קליל ועדין בטעמיו, בשילוב מחית פסיפלורה. הקינוח משלב שכבת בסיס זריזה של פירורי עוגיות עם חמאה, מעליה קרם גבינת שמנת עם מחית בטעם פסיפלורה, וסיום של גנאש שוקולד פסיפלורה. את שכבת הבסיס ניתן להכין עם כל עוגייה שאתם אוהבים או רוצים – פתי בר, עוגיות ללא גלוטן, עוגיות לוטוס, עוגיות חמאה. מה שתירצו, לפי הטעם האישי.

אני הכנתי את הקינוח בקערה אובלית באורך של כ- 25 סמ’, אבל אפשר להכין אותו בצנצנת שקופה מרשימה על רגל בערך בקוטר 20 סמ’ או כל תבנית או קערה אחרת שתירצו. כמובן אפשר להכין בכוסות קינוח אישיות, הכמויות יספיקו לכ- 10-15 כוסות קינוח אישיות, תלוי בגודל הכוסות. בכל מקרה, תוכלו להכפיל כמויות ללא בעיה, לפי גודל הקערה שיש לכם.

יש גם סרטון באינסטוש

את הקינוח אפשר לשמור עד 3 ימים במקרר, מכוסה כמובן.

לבסיס עוגיות

180 גרם פירורי עוגיות שאוהבים

50 גרם חמאה מומסת

קורט מלח

אופן ההכנה:

נערבב את כל החומרים, ונשטח על תחתית הקערה

קרם גבינה

250 גרם גבינת שמנת 30%

40 גרם אבקת סוכר

200 גרם שמנת להקצפה 38%

25 גרם מחית פסיפלורה מופשרת

הכנה:

בערת המיקסר, לטרוף יחד אבקת סוכר וגבינת שמנת, להוסיף שמנת להקצפה ולהקציף במהירות בינונית. תוך כדי הקצפה להוסיף את המחית. להקציף עד לקבלת קצפת יציבה (זהירות מהקצפת יתר)

להעביר את הקצפת מעל שכבת הבסיס. ליישר קלות בעזרת פלטה/מרית. לשמור במקרר

גנאש שוקולד פסיפלורה

150 גרם שוקולד פסיפלורה של ולרונה

50 גרם שמנת להקצפה 38%

הכנה:

להמיס חלקית את השוקולד בפולסים במיקרו

לחמם את השמנת בזהירות לסף רתיחה, למזוג על השוקולד, להמתין רגע שהשוקולד יספוג את החום של השמנת, ולערבב בזהירות עם מטרפה לגנאש חלק. למזוג את הגנאש על שכבת הגבינה הקרה ולהחזיר למקרר.

לקישוט: אני קישטתי עם פרחים מיובשים ונשיקות, אפשר לקשט עם זילופי קצפת, או כל רעיון אחר שתחשבו עליו

ניתן לשמור עד 3 ימים במקרר

תהנו, ואשמח לתיוגים על הקינוח שתכינו, זה הכי משמח אותי לראות.

ניצן

סדנת קינוחי גבינה לשבועות- כל הפרטים כאן

שבועות ניצן קינוחים וסדנאות

אני יודעת שנמאס לכם להתפשר על הטעמים של הקינוחים, לכן יצרתי עבורכם סדנה של קינוחים מנצחים ללא פשרות על טעם, חומרי גלם או נראות!! סדנה דיגיטלית מקצועית, שתלווה אתכם צעד אחר צעד, עד לקינוח המושלם לחג. כל הפרטים כאן

סדנת מלוחים דיגיטלית כל הפרטים כאן

מלוחים לשבועות, מקוריים, טעימים, עם הסברים מפורטים וברורים להכנה!! ויהיה לך שולחן מושלם לאירוח! הכל בסדנה דיגיטלית מושקעת, 3 מלוחים שווים וטעימים עם 2 קינוחי בונוס מתנה! הפרטים המלאים כאן

תגובות ומחשבות

אולי יעניין אותך גם


מתכונים

חטיף שוקולד קפה קראנצ’י

קינוח משגע שפיתחתי עבור סדנת שעת תה מיוחדת, לחגיגות יום הולדת למכרה מיוחדת שלי, שהגיעה אליי עם כמה חברות לבוקר בלתי נשכח. לפני שבוע נזכרתי שוב בקינוח,

לקריאה >>

מתכונים

קרם יוגורט קראנצ’י

קינוח קליל שהכנתי למפגש משפחתי שהיה אצלי בסוכות. הכנתי אותו כי חשבתי שהכנתי בטעות קינוח אחד פחות ממה שרציתי. כיוון שההבנה הזו נחתה עליי בערב לפני הארוחה,

לקריאה >>

מתכונים

עוגיות שוקולד הכי מושחתות

אלה באמת העוגיות הכי טעימות שהכנתי לאחרונה. מפוצצות בשוקולד, חובה עם נגיעות של מלח, צ’אנקיות, מושחתות, שפשוט חובה להכין. הכנתי אותן לאירוע משפחתי, והן

לקריאה >>
@כל הזכויות שמורות ניצן קינוחים | | תקנון האתר        עיצוב אתר לִהְיוֹת עַצְמָאִית