תיאור
בסדנה תלמדו להכין בצק שמרים נעים וכייפי לעבודה ורך לאורך זמן
זהו בצק ייחודי שפיתחתי, ולאחר אינספור נסיונות אני מביאה אותו אליכם!
הסדנה הקרובה תתקיים ביום שישי 20.12.24 בשעה 8.30 בבוקר
לשאלות-ניתן לפנות אליי ישירות לוואטצאפ בלחיצה כאן, תשלום דרך החנות באתר או בפייבוקס>>
בסדנה נכין 4 מליות שונות ומיוחדות:
– מלית שוקולד ג’אנדויה וקרמבל קקאו
– מלית קינמון
– מלית גבינת ריקוטה וגנאש שוקולד רובי
– עוגת רוגעלך
מה בתכלס לומדים:
- מגוון עיצובים: כל מלית בעיצוב שונה של הבצק
- את כל המליות אנו נלמד להכין בסדנה
- הסדנה מעשית לחלוטין
- הסברים ותאוריה, בנוגע להתפחות, הקפאות, שמירה על העוגה וכן הלאה
- סירופ סוכר ותפקידו בעוגה
פרטים כלליים:
- אורך הסדנה כ 5 שעות
- מקבלים חוברת מתכונים ומתחלקים בתוצרי הסדנה, בקופסה מעוצבת שכל משתתף מקבל
- עד 6 משתתפים בלבד בסדנה, להבטחת יחס אישי
- תמיכה שלי לאחר הסדנה שאינה מוגבלת בזמן! תמיד ניתן לפנות אליי בכל שאלה
- קיום הסדנה מותנה ברישום של מינימום 4 משתתפים
- הסדנאות מתקיימות בסטודיו שלי בהרצליה, באווירה פריזאית מדליקה
- הסדנאות מקצועיות, מלוות בהסברים מפורטים לגבי תהליכי עבודה וחומרי הגלם
- ביטול השתתפות- תשלום מלא יוחזר בהודעת טקסט/מייל על ביטול השתתפות עד יומיים לפני מועד הסדנה. במקרה בו תבקשו לבטל פחות מיומיים לפני מועד הסדנה, ייגבו דמי ביטול בסך 5%
- במקרה בו אין מספיק נרשמים לקיום הסדנה, או בכל מקרה בו אני נאלצת לבטל את הסדנה, התשלום יוחזר במלואו לנרשמים
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.